Hírarchívum - 2009. július

Nyár végén érkezik a Dashboard ráncfelvarrása

Major Nelson ma megerősítette, hogy az Xbox 360 kezelőfelületének legújabb ráncfelvarrása, amely új funkciókat is tartalmaz majd, nyár végén fog elkészülni.

Hazai eladási toplista - visszatért a The Sims 2

Nem sokat változott a toplista az előző hét óta, viszont odafigyelésre méltó, hogy a Sims 3 megjelenésével nemhogy csökkent, de nőtt a Sims 2 népszerűsége.

Befejeződtek a Madden NFL 10 munkálatai

Elkészült a Madden NFL sorozat idei része, már csupán a tömeggyártás van hátra, utána pedig semmi nem állhat az augusztusi multiplatform megjelenés útjába.

Új pályák érkeznek a Halo Wars-hoz

Szerencsére a Halo Wars támogatása annak ellenére sem állt le, hogy a játékot fejlesztő Ensemble megszűnt létezni - a játékhoz folyamatosan érkeznek a DLC-k.

Colin McRae: DiRT 2 - megvan a pontos dátum

Bár a számítógépes verzió technikai okok miatt késik, a konzolos változatok az eredeti terveknek megfelelően szeptemberben kerülnek boltokba.

Öt díjat nyert a Media Molecule

Kiosztották a Brightonban megrendezett Develop Industry Excellence fejlesztői konferencia díjait. A Media Molecule szó szerint tarolt a rendezvényen.

Assasins Creed PSP bundle pack érkezik

Kétszáz dollárért speciális Assassins Creed: Bloodlines csomagot kapunk kedvenc zsebkonzolunkból novemberben - egyelőre a tengerentúlon.

Pro Evolution Soccer 2010 - az első stúdiólátogatás

Tokió, belváros, Konami stúdió - eljött az első stúdiólátogatás ideje, amely során a Konami nemzetközi termékmenedzsere fog minket körbevezetni.

Készül a Valkyria Chronicles második része

Ahogy azt sejteni lehetett, már készül a Valkyria Chronicles második része, amely azonban már nem PlayStation 3-ra, hanem PSP-re fog megjelenni.

Jövőre érkezik az új Grand Theft Auto?

Michael Pachter elemző szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto ötödik része - állítását belsős információkra alapozza, így talán igaza lehet.