Jövőre érkezik az új Grand Theft Auto?

  • Írta: fojesz
  • 2009. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
Michael Pachter elemző szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto ötödik része - állítását belsős információkra alapozza, így talán igaza lehet.
Michael Pachter elemző szerint már jövőre megjelenhet a Grand Theft Auto ötödik része - állítását belsős információkra alapozza, így talán igaza lehet.



Pachter azt ugyan nem tudta meg, hogy mikor érkezik pontosan a játék, viszont az első nyilatkozatok alapján tud következtetni a várható dátumra. A sorozatot fejlesztő Rockstar North tisztában van vele, hogy a legtöbb pénzt a GTA-k hozzák a konyhára, így elsősorban arra koncentrálnak, mintsem más játékokra. Belsős információk szerint már körülbelül egy éve fejlesztik az ötödik részt, amely a GTA IV motorját fogja használni. Pachter kis matekozás után úgy gondolja, hogy valamikor 2010-ben, késésekkel együtt október végén kerülhetne boltokba a várva-várt folytatás.
48.
48.
vamositomi


énn már várom a gta 5-öt
47.
47.
gamerplayer
ÉN Miami nek vagy los angelesnek őrülnék. de lemásolva az eredeti város 1 részét mint liberty city-nél new yorkot.los angelest akár a midnight clubbol is átrakhatnák. De las vegas is jó lenne, meg közel a sivatag is :D
46.
46.
ACDC 4ever
48: magyarul szinte ugyanúgy fog kinézni :) (max kisebb változtatások)
45.
45.
cross56
38: én már annak örülnék ha nem lenne xbox360-om,hogy pc-n legalább elindul,főleg h nem is a legszarabb grafin megy lol.

Ha már 7300Gt-n is elindul... Nálad igen csak szépen mehet a játék.

39-nek igaza van.

Ám azt szeretném kérdezni,hogy mit jelent az,hogy a GTA IV motorját fogják használni? ezt sosem értettem.
44.
44.
cross56
Nah jah,konzolon sztem szebb a képe a játéknak,legalábbis boxon. Nekem a 4 1080p-n megy,full hd tv-n. Ez úgyanúgy szebb konzolon,mint ahogy a san andreas is volt... Pc-n nem is csillogott a kocsi,xboxon és ps-en igen. Én már különben nagyon várom az 5-öt,kár hogy ilyen későre várható :( a gta a kedvencem
43.
43.
Fr33K
26: X-em van. PC nekem drága mivel fizuból élek. :P



29: Igen, késnek a textúrák.



43: Én kitartok a Vice City mellett :P
42.
42.
DanielRock
44: a Rockstar games büszke lehet magára hogy olyan játáékot adott ki ami kevesebb embernek indul mint szokott...
41.
41.
ps3
Te Hi*py!

Ha neked nem megy a Pc-n az legyen már a te bajod!!!!!

Nem kell lehúzni a játékot!

"""Szebb lesz úgy is Pc-n""" akkor meg nem kell síránkozni ,hanem tenni érte, hogy szép legyen,és nem az akadozásokkal kell vacakolni!





Full-Hd---> konzol ---->nem akadozik sehol!
40.
40.
xboxer
Én nagyon várom már.Igaz a legjobb hangulat közel s távol a San Andreasé,de a GTA4 na az sem semmi.
39.
39.
t.roli
ACDC 4ever: jó a haverodnak...
38.
38.
ACDC 4ever
Hansen: ha meg télleg irónikusan értetted akkor bocs

nem néztem azt a pontozgatást a végén :D
37.
37.
ACDC 4ever
38: azért nemkell túlzásokba esni

haveromnak 9600 Gt 2 giga ram AMD 6000+ és megy

med-high között akadás nélkül
36.
36.
t.roli
Bár belegondolva.. Most sem álmodhatok a GTA 4 ről sem, mert Dual 2.6 és 4 gigán, 9600Gt vel játszhatatlan...
35.
35.
t.roli
Én álmodni sem mertem a GTA 3 mas időkben GTAzásról PC-n, még a Max Payne is 2-6 FPS el futhatott (tippelem, olyan szaggatás több nem lehet). Pár évre rá lett PS2-őm és csodálatosan ment rajta, sose volt gondom vele, pedig az is egy félévvel hamarabbi, mint a PC-s.



Én reménykedem, hogy optimalizálják, de azt felháborítónak tartom, hogy ha MAJD a jelengenerációs PC-k sem fogják bírni!.
34.
34.
jeti93
Szerintem is kiegészítő lesz. De remélem, hogy most nem lesz rózsaszín semmi. És szerintem max 2011-re érkezik, ha megnézzük, hogy a GTA 3: 2001, Vice City: 2002, San Andreas 2004

Lehetnénk már valami új városban is, mert New York már kezd untatni.

És legyünk megint fekával!!! És repülőt is követelek!

33.
33.
Romulus_HUN
Hát szerintem xD se nem vice city senem san andreas hanem szentem új ország pl Európába mehetnem :) mert már unalmasra nyomtuk az öszeset edig xd jöhetne vanalmi teljesen új moscow vagy valami :D xD
32.
32.
X-Master
Remélem a következő részben már lesz bicikli, hangulat meg jobb zenék.GTA Vice City 2 vagy GTA San Andreas 2 de jó lenne már!Liberty city mindig is szar volt aGTA 3-at se nagyon szerettem.
31.
31.
Gael
29:a textura betoltese PS3-on is kesik,jopar helyen beragad az ember a tereptargyakba,a fizika sok esetben botranyosan szar.Ezek minden platformon egyforman hibasak(voltak).Szerintem jelenleg a PC-s a legstabilabb,a videozasi extra miatt meg egyertelmuen az is eri meg a legjobban.
30.
30.
Killerbee
Szerintem se 5. Majd az akkor lesz ha ebből a szériából is csinálnak vagy 2 külön várost.
29.
29.
Mathia$
Szerintem tuti nem az 5 fog kijönni csak valami új san andreas vagy vice city.
28.
28.
Don Meidl
Én nem játszottam még sajnos a GTA4gyel, de kíváncsi lennék PS3on vagy PC-n szebb-e a játék..
27.
27.
ATi0021
28 - Ezek a termékek még nincsenek kint szóval nekem sincs. De hidd el a jobb gyártás technológia következtében a Core i5 és a DX11-es ATI HD5000 sorozat nem 100ezernél fog kezdődni. És nézd azt is, hogy az előző alkatrészek is ára csökken. Egy Core i7 és HD5870 szerintem elegendő lesz majd neki. És addigra elérhető áron lesznek.



A másik nem tudom Te hogy voltál vele, de anno a régi gépemen a GTA 3 akadt, de utána a folytatás a GTA VC már ment szépen. Szóval nézd azt is, hogy a motort ami alatta van addigra jobb optimalizációt kap. De akár megnézheted a GTA4-et is. Az alap verzió rondán akadozott, elmaradtak rajta a textúra töltések stb. De a 4 javítás annyit segített rajta, hogy ma már nagyobb grafikával, a látótávolság kivételével minden maxon van és nem akad 1680x1050-es felbontáson. Semmi textúra elmaradás, semmi akadás, vagy lassulás nincs benne.



A konzolos verzió sem olyan jó és szép, mint ahogy azt állítják sokan. XBoxon kb 30 stabil fpsel fut, PS3mon kb 25-26fpsel. Nekem a PS3-mas verzióval a kínai negyedben akadozott is. Ha jól tudom merevlemez nélküli Xeken a textúrák elmaradnak. Szóval a konzolos sem tökéletes.



És hidd el a PC-s (még ha sokaknak nem is lesz elérhető) biztosan szebb lesz, mint a konzolos.
26.
26.
t.roli
ATi0021: Na ez az, amire egy forintot sem tennék tétként, inkább 10 000 Ft ot a lottóra költök...



ATi0021: Most komolyan? Neked ilyen procid, meg ilyen videókártyád van? Mert akkor kedves egészségedre, de talán kicsit azokra is gondolhatnál, akiket az új GTA fog megenni reggelire, mert annyira nem fog futni a gépükön, hogy felemészti őket, hiába 2 db 3ghz és 9800 Gt videókártyája 4 giga rammal.....



Ezzel szemben a szegény konzolosok, akik egy kicsivel kevesebb pixelt bámulhatnak stabil fps számmal prögetik ki a játékot...
25.
25.
ATi0021
20 - Örülök, hogy a 4 motorját fogja használni, hiszen az új generációs DirectX11-es és új Corei5-ös procik alatt tökéletesen fog futni és a konzolos verziókat a PC-s megeszi majd reggelire. Grafika terén biztosan. :)
24.
24.
Xx-GoldenAye-Xx
Hogy lett eleged a pc-ből tán PS3-ra váltottál,mert én nem szoktam pc-játszai csak Ps3-man Onlinban.Csak szólj ha neked is van ps-ed.Ok?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...