skate. - jövőre indul az Early Access

  • Írta: szlav
  • 12 órája
  • Korai verzió
Link másolása
Hosszas hallgatás után végre ismét életjelet adott magáról a skate., az EA gördeszkás trilógiájának régóta várt rebootja. A jelek szerint már jövőre deszkára ugorhatunk, legalábbis a korai verzióban.

Régóta várunk arra, hogy visszatérjen az EA gördeszkás sikerszériája, melynek három epizódját annak idején a Black Box stúdió készítette. Habár a régi csapat bár bő tíz éve feloszlott, a Full Circle stúdió szárnyai alá vette a franchise-t, és csupán skate. címmel készítik a széria rebootját. A hivatalos bejelentést már pár évvel ezelőtt megtették, ám eddig roppant keveset hallottunk a játékról, habár annak zártajtós tesztjei régóta zajlanak.

Nos, úgy fest, hogy a csapat belátható időn belül a nagyközönséget is ráereszti az játékra, hiszen annak hivatalos X-fiókján bejelentették, hogy a skate. valamikor 2025-ben Early Access stádiumba kerül, vagyis gyakorlatilag mindenki által játszható lesz. Ez azonban még nem jelenti feltétlenül azt, hogy szintén jövőre eljön a hivatalos megjelenés ideje is, a Full Circle azonban azt ígéri, hogy a következő hónapokban jóval több részletet is megosztanak a készülő projektről. Addig is, csekkoljátok le X-en a posztjukat, ahol egy rövid kedvcsinálót is mellékeltek!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...