Demót kapott a Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven

Link másolása
Az 1993-as játék remake-je jövő hónap végén érkezik, addig pedig lehetőségünk van a történet elejét megtapasztalni. Az előrehaladásunkat természetesen átvihetjük a teljes játékba.

A JRPG műfaj talán kevésbé ismert, mégis keményvonalasabb sorozatai közé tartozik a SaGa-franchise, ami anno a Final Fantasy kézikonzolokra megjelent mellékágaként kezdte pályafutását. A Romancing SaGa, mint a mellékág mellékága is igen komoly rajongótábort gyűjtött magának az évtizedek alatt, még ha mostanában nem is hallatott magáról a sorozat.

A Square Enix most a Romancing SaGa 2-t támasztotta fel, ami eredetileg a sorozat ötödik epizódja volt, és 1993-ban jelent meg. A remake egy teljes 3D-s újraalkotás, de a történet és a világ ismerős lesz azoknak, akik játszottak az eredetivel. A rendhagyó alapfelállás szerint hét legendás hős lesz az ellenfelünk, akiket érdemeik ellenére száműztek egy másik dimenzióba erejük miatt. A hősök visszatértek ugyan, viszont önmaguk torz másaként, bosszúra szomjazva.

Akár visszatérők vagyunk, akár franchise szüzek, a játékhoz most megjelent demó remek lehetőséget nyújthat ahhoz, hogy beruházzunk-e az október 25-én megjelenő Romancing SaGa 2: Revenge of the Sevenbe, ami PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switch-re is megjelenik. Természetesen a mentésünket átvihetjük majd a teljes játékba is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...