Előzetesen a Parasite rendezőjének új filmje

Link másolása
Robert Pattinson főszereplésével érkezik Bong Joon Ho legújabb mozifilmje, amiben a klónozás veszélyeivel ismerkedhetünk meg némileg komikus tálalással.

Robert Pattinson az utóbbi években többször bizonyította már színészi tehetségét, most talán az eddigi legérdekesebb szerepe vár rá – a The Lighthouse-t leszámítva –, a Mickey 17-re keresztelt Sci-fi komédiában egy fiatalember bőrébe bújik majd, akit veszélyes munkákra visznek, halálakor pedig lemásolják a testét és kezdődhet minden elölről. A folyamatba viszont hiba csúszik, és a sokadik feltámadása után szembetalálkozik saját magával, amit a hatályos törvények szerint a teljes megsemmisítéssel jutalmaznának.

A film Pattinson mellett olyan neveket sorakoztat fel mint Naomi Ackie, Steven Yeun, Toni Collette, és Mark Ruffalo, a rendezői székbe pedig a dél-koreai származású Bong Joon-ho került, aki olyan alkotásokkal szerzett magának nevet, mint a 4 Oscar-díjjal jutalmazott Élősködők, vagy a Snowpiercer. A film eredetileg 2024 március 29-én került volna a mozikba, de az elhúzódó WGA és SAG-AFTRA sztrájkok miatt tolódott a dolog.

A premier 2025 január 31-re lett kiírva, és IMAX formátumban is megtekinthető lesz az erre alkalmas mozikban.

1.
1.
Dagadtmaci
Edward Ashton - Mickey7 könyvet sehol nem láttam megemlítve..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...