Battlefield 6 - részletek az érkező új részről

  • Írta: szlav
  • 12 órája
  • Pletyka
Link másolása
Megbízhatónak tartott forrásból futottak be az új Battlefield-játék első komolyabb, kézzel fogható részletei. A játékmenetet, helyszíneket és fegyvereket érintő nüanszok mellett megtudtuk azt is, hogy min dolgozik a Ripple Effect csapata.

Az Insider Gaming újságírója, Tom Henderson a lehető legbiztosabb forrás, ha szivárogtatókról van szó, hiszen ő volt az, aki pár évvel ezelőtt a Battlefield 2042 kapcsán is idő előtt világgá kürtölt szinte minden részletet. Az úriember így tett most is, általa pedig megtudhattuk, hogy a széria következő darabja, mely vagy Battlefield 6 vagy csupán Battlefield címmel érkezik majd, a nagyon közeli jövőben, 2027 és 2030 között játszódik majd. A sztorikampány központjában egy hatalmas privát zsoldoshadsereg áll majd, amely szembeszáll a NATO erőivel, a helyszínek közt pedig feltűnik majd Gibraltár (ezt az öblöt láthattuk az első hivatalos képen is), illetve harcolunk majd az USA területén is.

Hallhattuk már, hogy új rész számos tekintetben visszatér majd a Battlefield 3 és 4 fénykorához, vagyis búcsút mondhatunk az operátoroknak és visszatér a hagyományos kasztrendszer. Ismét nagy szerepet kap majd a környezetrombolás is, ám Henderson még arról nem kapott egyértelmű megerősítést, hogy a teljes pályarészeket összeomlasztó levolution rendszere is visszatér-e. Az azonban biztos, hogy a lőfegyverek kalibere szerint rombolódik majd a környezet, vagyis a nehézgépfegyverek, tanklöveget és robbanóanyagok sokkal nagyobb pusztítást végeznek majd, mint a kisebb kaliberű kézifegyverek.

Fegyverekből egyébként akad majd bőven, hiszen a szóbeszéd szerint már a megjelenés idején kb. 45 stukkerrel indít majd a játék. A fejlesztők célja, hogy a multiplayer kb. 10 pályával rendelkezzen a premier napjára, így jól fog jönni az azt fejlesztő DICE-nak a Criterion Games segítsége, akik az közreműködnek mind a mutliplayer, mind pedig a singleplayer munkálataiban - az utóbbi esetében a Motive Studio vezeti a fejlesztést. Az új Battlefielden dolgozik még a Ripple Effect is, ők azonban egy egészen különleges megbízást kaptak. Henderson szerint érkezik egy harmadik nagy játékmód is, amely egy free-to-play battle royale mellékág lesz, nagyon hasonlóan a Call of Duty: Warzone-hoz. Ennek egy trópusi helyszín ad majd otthont, de szintén az Egyesült Államok területein belül.

1.
1.
Zisten
Csak legyen benne újra városi pálya!
Mert mondhatni a 2042-ben egy deka ilyen nincs.

A BF5öt azért szerettem mert ott volt 4 zártabb városi pálya egymás után(Metro, Rotterdam1-2...stb.), ahol a gyalogos érvényesülni tudott. Ha a végére értem kiléptem és mentem olyan szobába ahol elölről tudom lenyomni azt a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...