Hírarchívum - 2009. július

Comic-Con 2009: Egy kis csemege estére

Még csak az első napon járunk, ám videó dömpingből nincs megállás és mi nem vagyunk rest, hogy számotokra ezt a leghamarabb publikáljuk.

Comic-Con 2009: Hamarosan!

A héten a Comic-Con alkalmával hatalmas bejelentések és leleplezések várhatók, ezután ne csodálkozzatok, ha a friss információk elárasztanak benneteket.

Comic-Con 2009: Fisher nem tököl

Ahogyan az Ubisoft munkatársai sem, hiszen az idén érkezik a megreformált Splinter Cell, mely még több akciót, vért, lopakodást tartogat a széria kedvelői számára.

Comic-Con 2009: Halo bejelentések

A Halo sikeréhez hasonló nagyon nincs jelenleg a piacon, így nem meglepő, hogy a Microsoft mindent meg tesz annak érdekében, hogy ez így is maradjon egy ideig.

Comic-Con 2009: Bérgyilkos mozgásban

Míg mi epekedve várjuk az új Assassin's Creed részének megjelenését, addig az Ubisoft elindította hatalmas reklám kampányát, melynek kulisszái mögé mi is betekinthetünk.

Csütörtök reggeli trailer-összeállítás

Komoly előzetes mennyiség érkezett a minap, javarészt a San Diego-i Comic-conról: van egy olyan érzésünk, hogy nem ez lesz az egyetlen összeállítás.

Tanulj Te is a World of Warcraft segítségével!

Gondolom, már sokan ábrándoztak arról egy-egy unalmas órán, hogy milyen jó lenne most inkább a gép előtt ülni, és a 80-as karaktereikkel járni a World of Warcraft világát.

Need for Speed: Shift - a Lamborghini Murciélago

A Need for Speed: Shift hivatalos blogján újabb autót mutattak be a játékosoknak: ezúttal a Luc Donckerwolke által tervezett Lamorghini Murciélagón volt a sor.

Xbox 360-ra is megjelenik a Plants vs. Zombies

Növények a zombik ellen: bizarr ötlet, ez kétségtelen, viszont az elmúlt időszak egyik legjobb - hamarosan X360-ra is megjelenő - játékának alapanyagát szolgáltatta.

Videójátékhős lesz Stan Lee-ből

Stan Lee nevét minden valamirevaló képregényrajongó ismeri, hiszen a mester nevéhez olyan Marvel-hősök fűzödnek, mint a Pókember vagy a Fantasztikus Négyes.