Hírarchívum - 2013. április

Féltucat új kép a Dead Island: Riptide-ról

A hónap végén újra támadnak a zombik! Nyitott trópusi sziget, természeti katasztrófák, összeeszkábált fegyverek - naná, hogy a Dead Island: Riptide-ról van szó. A fejlesztők hat új screenshottal keltik a zavart.

Hivatalos: érkezik a Batman: Arkham Origins

A Warner Bros. bejelentette, hogy idén októberben jön a Batman: Arkham Origins, amely a Rocksteady hagyományát folytatja. Ezúttal a cég montreali stúdiója készíti a denevérember korai éveit bemutató játékot.

Traileren a magyar Thunder Wolves

A hazai Most Wanted Entertainment helikopteres arcade játéka 2013 második negyedévében landol PC-ken, PSN-en és Xbox Live-on. Non-stop akcióról és könnyed játékmenetről tanúskodik a legfrissebb előzetes.

Thief - visszatérnek a misztikus elemek

A korábbi Thief-játékok tobzódtak a misztikus elemekben, s bár az Eidos Montreal már a bejelentés óta azt kommunikálja, hogy a reboot eltérhet az előző részektől, néhány dolog állandó marad.

Visszafele kompatibilitás nélkül jön az új Xbox?

A legújabb híresztelések szerint le kell mondanunk az Xbox 360-as játékok futtatásáról a Microsoft next-gen masinája esetében. A Bloomberg információi szerint PC-s architektúrával rendelkezik az új Xbox.

The Last of Us - csodálatos kietlenség

Befutott a The Last of Us második fejlesztői naplója, melyben a szemet gyönyörködtető posztapokaliptikus környezet kapja a főszerepet. A természet lassan visszahódítja azt, ami az övé.

Frissítve: Far Cry 3: Blood Dragon - még több kép

Tíz új képet zsebeltünk be a Far Cry 3: Blood Dragonról, ami ugyan még mindig nagyon szürreális, de éppen ezért tetszik nekünk annyira. Érdekesség, hogy ezen már az átvezetők is láthatók...

Rod Fergusson elhagyja az Irrationalt

Rod Fergusson, a Gears of War-játékok producere tavaly csatlakozott a BioShock Infinite-et fejlesztő Irrational Gameshez, azonban az FPS befejezése után máris úgy döntött, hogy új munkát keres.

Így lesz szórakoztató központ az Xboxból

A Microsoft stratégiáját ismerjük, az Xboxot egyszerű játékkonzolból multimédiás szórakoztató központtá akarja változtatni, a minap pedig bejelentette: minden tévés erőforrását az Xboxra fordítja.

Mégis megjelenhet a StarCraft: Ghost?

Most, hogy a Blizzard megint a konzolok felé kacsintgat, simán beleférne a stratégiájába, ha újra elővenné a StarCraft: Ghostot. Az egyik munkatárs nyilatkozata akár halvány reményt is adhat...