Hírarchívum - 2013. április

Ismét csúszik a Wii U-s Aliens: Colonial Marines

Az eredetileg márciusra datált megjelenést már elfelejthetjük, ám mindeddig egyetlen hivatalos közleményt sem adott ki a Sega a halasztást illetően. Csak egy félmondatra futotta, ami nem sok jóval kecsegtet.

Az elmúlt idők legjobb PC játékai (x)

Partnerünk, a Konzolok Szervize készített nektek egy rövid válogatást az elmúlt egy év legsikeresebb PC-s játékaiból. Ha számítógépen játszol, akkor ezeket a címeket nem hagyhatod ki!

Fuse - negyven perc gameplay

Az Insomniac Games munkatársai élő steammel kedveskedtek a Fuse leendő rajongói számára. Negyven percen át csodálhatjuk meg a kooperatív lövölde első fejezeteit. Most meggyőződhetsz arról, hogy kell-e neked.

Bezár az F1 Online: The Game

Nincs vége a gyászhírek sorának: a Codemasters bejelentette, hogy május 7-től bezár az ingyenesen játszható F1 Online: The Game. A cím nem vonzott annyi játékost, mint amennyit a kiadó szeretett volna.

Európába jön a Dynasty Warriors 8

A Tecmo Koei bejelentette, hogy nyáron Európában is megjelenik a tömegcsatákat felvonultató Dynasty Warriors nyolcadik része. Ráadásul nem csupán PS3-ra, hanem Xbox 360-ra is.

Resident Evil: Revelations - befutott a gépigény

A Capcom ismertette a Resident Evil: Revelations HD-verziójának gépigényét, amely egészen barátira sikerült. Emellett egy raklap friss képet tekinthetünk meg a PC-s verzióról - a játék már nem is hasonlít a 3DS-es változatra.

Újrakezdték a Doom 4 fejlesztését

A mai nap második megrázó híre: úgy fest, jó ideig nem hallunk majd a Doom negyedik részéről, az id Software ugyanis teljesen újrakezdte a játék fejlesztését. Egyúttal a Rage folytatásáról is lemondott.

Breaking: nem fejleszt több játékot a LucasArts

A Disney bejelentette, hogy bezár a LucasArts, ami a gyakorlatban azt jelenti: nem fejleszt több játékot, és a nevet csak a különböző címek licencelésére használják majd. A Star Wars 1313 jövője bizonytalan.

Defiance - trailer a megjelenés mellé

Világszerte tegnap került a boltokba a Trion Worlds legújabb MMO-ja, a Defiance. A SyFy csatorna posztapokalipikus sorozata alapján készült játékhoz (vagy fordítva) befutott a launch trailer. Várnak a harcmezők!

A Sony-főnök szerint októberben jön a PS4

A spekulációkat mindig kétkedve fogadjuk, ám akkor felkapjuk a fejünket, ha egy olyan kaliberű személyiség beszél a PlayStation 4 megjelenési dátumáról és áráról, mint Andrew House, a SCE vezérigazgatója.