Hírarchívum - 2013. április

Ajánljuk: hétvégén lesz a tavaszi MondoCon

Ha még nincs hétvégére programod, ajánlunk egyet: a tavaszi MondoCon a Hungexpo csarnokaiban várja a manga-, az anime-, sci-fi- és a fantasy-rajongókat. Természetesen játszani is lehet majd.

Dátumot kapott a Zeno Clash 2

Jó hírünk van, egy hónap múlva már nagyban nyüstölhetjük a Zeno Clash folytatását, az Atlus a minap jelentette be a játék végleges megjelenési dátumát. Azt már korábban is lehetett tudni, hogy tavasszal lesz a premier.

Black Ops II - két hét múlva jön az új DLC

Gyakorlatilag biztos, hogy április közepén érkezik a Call of Duty: Black Ops II soron következő kiegészítője. Az Uprising nem tartogat túl sok meglepetést, négy multis pályát és egy zombis térképet ad hozzá a játékhoz.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

GameStop: világszerte idén rajtol a PS4

A GameStop nevű üzletlánc pénzügyi igazgatója elmondta: a PlayStation 4 a világon mindenhol 2013-ban kerül boltokba, ugyanakkor az új Xbox rajtját illetően még nem tudott pontos felvilágosítást adni.

Mobilokra jön az új Vasember-játék

Miután a Sega az elmúlt években mindent elkövetett azért, hogy rosszabbnál-rosszabb Marvel-játékok készüljenek, a közelegő Iron Man 3 már csak egy mobilos adaptációt kap a hónap folyamán.

Mi történt április elsején?

A húsvét alaposan rányomta a bélyegét a bolondok napjára, ettől függetlenül a Gamekapocs szokásához híven kisebb csokorban nyújtja most át nektek a legviccesebb kamuhíreket. Nektek mi volt a kedvencetek?

Ilyen lesz a Grand Theft Auto V borítója

A Rockstar közzétette a Grand Theft Auto ötödik részének hivatalos borítóképét, ami stílusában természetesen a korábbi játékok doboztervére hajaz: tudjátok, négyszöges tagolás, sok-sok karakter és járgány...

Képeken a The Dark Eye: Demonicon

Életjelet adott magáról a Kalypso Media gondozásában készülő The Dark Eye: Demonicon szerepjáték, mely az idén jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Egy tucatnyi friss screenshot landolt nálunk a német RPG-ből.

Jön a Best of PlayStation Network Vol. 1

A tengerentúli korhatár-besorolásért felelős ESRB oldalán feltűntek az első PSN-játékgyűjteményre utaló jelek. A négy sikercímet tartalmazó csomagot hivatalosan még nem jelentették be, ettől persze létezhet.