Hírarchívum - 2017. január

Egy ingyenes DLC is érkezik a Resident Evil 7-hez

A hírek szerint egy ingyenes kiegészítő vezeti fel a Resident Evil 7 DLC-it, az adalék új főszereplő és némileg eltérő játékmenet segítségével igyekszik további válaszokat adni a sztori kapcsán felmerülő kérdésekre.

Több új játék is készül a Valve-nál

A Valve atyaúristene, Gabe Newell a Redditen tartott kérdezz-feleleket, ahol megerősítette, hogy több új játékon is dolgoznak, amelyek alatt a Source 2 motor duruzsol. A mester a Half-Life-univerzum visszahozását sem zárta ki.

Hitman - gyorstalpaló a dobozos verzió előtt

Ha eddig vártál a Hitman első szezonjának megvásárlásával, akkor mindenképp érdemes megnézned az új trailert, amely a játék főbb jellegzetességeit taglalja. Az összes epizódot tartalmazni fogja a hónap végén érkező dobozos kiadás.

Beautiful Desolation - a Stasis készítőinek új játéka

A Stasis egy emlékezetes sci-fi horrorjátékként vonult a köztudatba, ám a The Brotherhood csapatának új játéka már egy posztapokaliptikus környezetben játszódó kaland lesz, amely szintén izometrikus nézőpontot használ.

Sniper Elite 4 - kicsoda Andreas Kessler?

Hitler megannyi zseniális elmét csavart az ujjai köré a második világháború idején. Az egyikük Andreas Kessler professzor, aki rakétatudósként roppant veszélyes fegyvereket készít a Harmadik Birodalom részére. Ő az egyik fontos célpontunk.

Borderlands 3 - lemondhatunk a Switch-verzióról

Már tudjuk, hogy készül a Borderlands 3, ám a Gearbox eddig nem nagyon nyilatkozott róla. Most legalább annyi világos, hogy nem lesz switches változat, és bár a stúdió nyitott volt rá, sajna a Nintendóval nem jutottak dűlőre.

Sztoritraileren az Injustice 2

Elképesztően hangulatos filmes előzetest kapott az Injustice 2. A DC-univerzum szuperhőseit és rosszfiút felvonultató bunyós címben egy új fenyegetés jelenik meg, amely a Föld végét is jelentheti. Legalábbis a kampány ezt ígéri.

Xbox One - így néz ki az újratervezett dashboard

A Microsoft szerint a közeljövőben megváltozik az Xbox Home-gomb funkcionalitása, a segítségével gyorsabban elvégezhetjük a leggyakoribb feladatokat. Most már egy kép is van a redesignon átesett menüről.

Friday the 13th: The Game - Jason nem viccel

Kicsit elkéstünk az új előzetessel, lévén péntek 13. a múlt héten volt, de a rend kedvéért megosztjuk veletek. Ezúttal a kedvenc hokimaszkos gyilkosunk, Jason Voorhees indul ámokfutásra, a rajongók legnagyobb örömére.

Nioh - PvP-t is kapunk a rajt után

A Nioh már a megjelenésekor is tartalmaz multiplayer lehetőséget, de a kompetitív mókára még várnunk kell. A Team Ninja azt ígérte, a PvP-t ingyenesen fogják belepeccselni a játékba.