Hírarchívum - 2017. január

Mass Effect: Andromeda - traileren az űrhajónk

Új előzetest kapott a Mass Effect: Andromeda, melyben a játékban található járművekkel ismerkedhetünk meg. Közelebbről is megnézhetjük űrhajónkat, a Tempestet, valamint az új földi jármű is bemutatkozik.

Februárban érkezik a PC-s WWE 2K17

Konzolokra már tavaly október óta elérhető a legfrissebb WWE-játék, azonban a PC-seknek sem kell már sokat várni. Február elején megérkezik a számítógépes verzió, amely az összes eddigi DLC-t tartalmazni fogja.

Ezek a Ubisoft-címek jönnek Switchre

A Ubisoft jó szokásához híven csatlakozott az új Nintendo-konzol támogatóihoz, és bejelentette, mely címei jelennek meg majd a Switchre - táncolni, snowboardozni és ugra-bugrálni is lesz lehetőségünk.

Nintendo Switch - specifikációk és árak

Nincs több spekuláció, a gyártó hivatalosan is megerősítette, hogy milyen hardver lapul a Switch belsejében. Az NVIDIA egyedi Tegra X1 chipje mellett 6,2 hüvelykes, 720p felbontású multitouch érintőképernyőt kap a hordozható egység.

A Skyrim és a FIFA is jön Nintendo Switchre

A ma hajnali Nintendo-livestreamben a Bethesda illetékese végre megerősítette a The Elder Scrolls V: Skyrim Switch-verzióját, illetve az EA Sports is kijelentette, hogy elhozza a FIFA-frencsájzt az új masinára. Third-party körkép.

Switchre érkezik a Xenoblade Chronicles 2

Folytatást kap a Monolith Soft akció-szerepjátéka, a Xenoblade Chronicles. A második rész már Nintendo Switchen lát napvilágot 2017 folyamán, a designer ezúttal is Soraya Saga lesz. Megérkezett az első trailer.

1-2 Switch - partijáték, amihez nem kell képernyő

A kamera nélküli mozgásérzékelésre kihegyezett Joy-Conokkal egészen mókás partijátékot lehet készíteni. A 1-2 Switch esetében nincs is szükség képernyőre, a játékosok egymást figyelve kardozhatnak, varázsolhatnak és így tovább.

Arms - verekedős játékot készít a Nintendo

A Nintendo frissen bejelentett bunyós címe érdekes koncepción alapul. Az 1v1-es küzdelmekre kihegyezett Armsban rugós kezű harcosokat irányítunk, mindkét kezünkben egy-egy Joy-Connal.

Mario Kart 8 - felturbózott kiadás jön Switchre

Már a tavalyi bemutató kapcsán is lehetett sejteni, hogy a Mario Kart 8 Nintendo Switchre is megjelenik. Az új konzol tulajdonosai kapásból a Deluxe kiadásra tehetik rá a mancsukat, amely már az összes megjelent DLC-t tartalmazza.

Íme, Mario új kalandja: a Super Mario Odyssey

Nem maradhatott a bemutató Mario-játék nélkül. A Super Mario Odysseyben derék vízvezeték-szerelőnk a háta mögött hagyta a gombakirályságot, és a mi világunkban indul nagy kalandra. Az első trailer roppant ígéretes.