Hírarchívum - 2017. január

Íme, a fehér PlayStation 4 Slim

Aki eddig a fehér szín hiánya miatt nem vett PlayStation 4 Slimet, annak nem kell tovább várnia: a Sony bejelentette a csodás "gleccser fehér" kiadást, mely még ebben a hónapban megjelenik.

Overwatch - úgy tűnik, Valentin-napi event is lesz

Kíváncsi felhasználók találtak Valentin-napi eventre utaló jeleket az Overwatch fájljai között a legutóbbi PTR-frissítés után. A szövegfájlok alapján Genji és Mercy talál majd egymásra a szerelmesek napján.

Így kezdődik a Gravity Rush 2

Igaz, hamarosan megjelenik a Gravity Rush 2, de aki nem tud várni addig, az most megnézheti a játék első 15 percét. A GameSpot jóvoltából negyedórányi játékmenetet is kaptunk.

Befutott a Tales of Berseria gépigénye

Bő két hét múlva megérkezik PC-re és PlayStation 4-re a Tales of Berseria, így ideje volt, hogy a fejlesztők lerántsák a leplet a gépigényről. Emellett a grafikai beállításokról is kaptunk némi információt.

Final Fantasy XV - már a hatmillió is megvan

Nem sokkal a megjelenés után jelentette be a Square Enix, hogy ötmillió eladott példányszámnál jár a Final Fantasy új epizódja, a vállalat azonban újabb jó hírekkel szolgált - immár a hatmillió is megvan.

A Microsoft törölte a Scaleboundot

A felröppent pletykák után a Microsoft egy nemrég kiadott közleményben megerősítette, törölték a Platinum Games 2014-es E3-on bejelentett exkluzív címét, a Scaleboundot.

Szép pénzt termelt a Gears of War: Judgment

Tim Sweeney, az Epic Games vezére nemrég interjút adott a Glixel nevű magazinnak, amiben elárulta, a Gears of War mellékága, a Judgment ugyan sokba került, de még így is elég szép bevételt termelt.

Sikerült feltörni a NES Classic Minit

A Nintendo Classic Mini az idei karácsonyi szezon egyik legnagyobb slágerterméke volt, annak ellenére kapkodták el pillanatok alatt a rajongók, hogy azért több sebből is vérzett a koncepció. Az egyikre itt a megoldás!

Conan Exiles - ilyen géppel lehetsz igazi barbár

A Funcom lerántotta a leplet a Conan Exiles PC-s változatának rendszerkövetelményéről, így ha tervezted, hogy kipróbálod a játék korai hozzáférésű változatát, akkor a következő feltételeknek kell megfelelned.

HDR-támogatással jön a Mass Effect: Andromeda

Ez persze önmagában nem új hír, hiszen egy ideje már tudni lehet, hogy a PlayStation 4 Pro képességeire erősen rágyúr majd a játék, de most más platformokra is meg lett erősítve a játékipar új hárombetűs őrülete.