Hírarchívum - 2017. január

Mass Effect: Andromeda - nem lesz Season Pass

A BioWare menedzsere a Twitteren válaszolgatott a rajongók kérdéseire, így újabb információk derültek ki az új Mass Effectről. Megtudtuk például, hogy bár DLC-k lehetnek, Season Passt nem adnak ki a játékhoz.

Kártyajáték-mellékágat kap a Smite

A Smite Tactics után még egy spin-offot kap a Hi-Rez Studios MOBA-ja. A Smite Rivals egy gyűjtögetős kártyajáték lesz PC-n és mobilokon, melyben a harc arénákban, valós időben zajlik majd. A zárt bétatesztre már lehet jelentkezni.

Just Cause 3 - tölthető a multiplayer mod

A készítők már karácsony előtt belengették, hogy hamarosan letölthetővé válik a Just Cause 3 nemhivatalos többjátékos módja. Jelentjük, a mod tölthető, itt az alkalom, hogy újra leporoljátok a nyitott világú akciójátékot.

Így fut a DOOM az AMD Vegával

Megérkeztek az első részletek az AMD legújabb csúcskártyájáról, az AMD Vegáról. A sok technikai maszlag helyet inkább nézzük meg, miként muzsikál játék közben a VGA: a DOOM ultra részletesség mellett 70 fps-sel szalad 4K felbontásban.

Injustice 2 - íme, a hivatalos dátum

A hét eleji szivárgás után a NetherRealm csapat tiszta vizet öntött a pohárba, és a Twitteren elárulta, hogy mikor jelenik meg a DC-szuperhősöket szerepeltető bunyós cím. Az biztos, hogy nem márciusban.

Az EverQuest Next spin-offja, a Landmark is leáll

A Daybreak Game Company egy ideig abban bízott, hogy ha már az EverQuest Nextet nem tudják befejezni, legalább az MMO mellékága, a Landmark sikeres lesz. Nem így lett, az építkezős sandbox játék februárban lehúzza a rolót.

Ezeket a játékokat töltötték le a legtöbben PS4-re

A Sony közzétette a 2016-os év legtöbbet letöltött digitális játékainak top 20-as listáját. Az európai PlayStation Store-ban a Rocket League-re függtek rá leginkább a játékosok, de a FIFA 17 és a Battlefield 1 is előkelő helyezést ért el.

Éld át a Resident Evil 7-élményt!

Ha Londonban élsz és tűkön ülve várod a Resident Evil-sorozat legújabb epizódját, akkor jó hírünk van, a Capcom ugyanis egy, az itthon is népszerű szabadulós játékokra hajazó, közel egyórás élménnyel várja a rajongókat.

HWSW: 10K-s felbontást hoz az új HDMI

Kiterjesztett HDR-támogatást, akár 10K felbontást és tekintélyes 48 Gbps sávszélességet ígér a HDMI 2.1. A frissített szabvány várhatóan jövőre bukkan majd fel először a piacon - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Mass Effect: Andromeda - rivalizálnak a Ryder-tesók

Azok után, hogy kiderült, mikor jelenik meg a következő Mass Effect, a BioWare nemcsak egy vicces kulisszák mögötti ízelítővel kedveskedett, de azt is megerősítette, hogy hamarosan friss hírekkel jelentkezik.