Hírarchívum - 2017. január

Blogajánló: Nem csak hét nap az élet

A 7 Days to Die című zombis játék sokak tetszését elnyerte, és úgy tűnik, godach is beleszeretett a címbe. Hosszú bemutatót közölt blogjában, melyben kitér minden részletre és még tippeket is ad a túléléshez.

Még januárban befut a PS4-es The Turing Test

A Square Enix bejelentette, hogy a tavaly PC-re és Xbox One-ra megjelent The Turing Test hamarosan PlayStation 4-re os megérkezik. Jó hír, hogy még ebben a hónapban tolhatják a játékot a PS4-tulajok.

Így fejlődik tovább a HTC Vive: új kiegészítők jönnek

Most zajlik az idei CES Las Vegasban, ahol a HTC bemutatta a VR-szemüvegéhez készített újdonságait. Érkezett egy beépített fejhallgatóval ellátott audiopánt, valamint bemutatkozott az ambiciózus Vive Tracker is.

Szeptemberben jöhet a Project CARS 2

Egy ideje készül már a Slightly Mad Studios autós játékának a folytatása, a megjelenéssel kapcsolatban azonban eddig csak találgathattunk. Nemrég az egyik fejlesztő a cím hivatalos fórumán pletykálta el a tervezett megjelenést.

Super Mario Run - inkább letöltésekben erős

A letöltések számát tekintve nagyon erős a Super Mario Run, azonban hiába jutott el rengeteg játékoshoz az auto-runner platformer, a többség nem hajlandó érte kifizetni a tíz dollárt.

Saját Humble Bundle-t kapott az Assassin's Creed

Kedd este elrajtolt a legújabb Humble Bundle, amelyben az Assassin's Creed-sorozat játékai kapták a főszerepet. Ha a legdrágább csomagot választod, kilenc rész landolhat a Uplay-fiókodban.

Kikerült a digitális boltokból az új Tini Nindzsa-játék

Nem árulják tovább a digitális boltokban a PlatinumGames negatív fogadtatásban részesült játékát, a Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattant. Kevesebb, mint egy év kellett ehhez.

PC-n is elstartol a GeForce Now

Az NVIDIA az idei Consumer Electronics Show-n jelentette be, hogy immáron PC-n is hódolhatunk a játékstreaming szolgáltatásának, így akár gyengébb konfigurációkon is játszhatunk.

For Honor - rengeteg gameplay érkezett

A Dualshockers jóvoltából egy raklapnyi gameplay videót kaptunk a februárban megjelenő For Honorról. A single kampány két küldetésébe is belenézhetünk, de a többjátékos mód is terítékre kerül.

6,2 millió PS4 fogyott az ünnepek alatt

A Sony bejelentette, hogy a karácsonyi időszakban 6,2 millió PlayStation 4 talált gazdára, így a konzol premierje óta 53,4 millió egységet passzoltak el világszerte. Jól fogytak a játékok is, az Uncharted 4 például 8,7 milliónál jár.