Hírarchívum - 2017. január

Project CARS 2 - kiszivárogtak az első képek

Azok után, hogy napokkal ezelőtt felröppent a hír, miszerint a közel másfél éve készülő Project CARS-folytatás szeptemberben megjelenhet, "véletlenül" kiszivárogtak az első, jó eséllyel a játék előzeteséből származó képlopatok is.

Ghost Recon: Wildlands - az égből jött segítség

Szinte már a küszöbön a The Division alapjaira felhúzott Ghost Recon-játék, a drogkartellektől hemzsegő Bolíviában játszódó Wildlands megjelenése. így a Ubisoft nem meglepő módon újabb kedvcsinálóval jelentkezett.

Brit toplista: ott folytatjuk, ahol abbahagytuk

A múlt heti pangást tapasztalva egyáltalán nem meglepő, hogy a brit játékeladási toplistán sem történt túl sok változás. Az aranyérmes például még mindig a Call of Duty: Infinite Warfare.

Íme, az idei Golden Globe győztesei!

Az éjjel kiosztották az idei Golden Globe-díjakat. A Kaliforniai álom lényegében mindent vitt, miközben a nézők körében nagy sikernek örvendő Westworld és Stranger Things nem tudott labdába rúgni.

Újabb rekordot állított fel a Steam

Megdőlt a hétvégén a Steam aktivitási rekordja, volt olyan pillanat, amikor több mint 14,3 millió játékos használta egyszerre a szolgáltatást. Természetesen a jól ismert slágercímek húzták a számokat.

Elkészült az Uncharted-film forgatókönyve

Az adaptáció nyáron kinevezett írója bejelentette, hogy elkészült a forgatókönyvvel, így a részéről semmi akadálya, hogy valóban elkezdődjön a forgatás az idén. Tényleg sínen a projekt?

Önálló sorozat lesz a Clueless Gamer

Conan O'Brien videojátékos bénázásaival már a Gamekapcson is többször találkozhattatok - a Clueless Gamerben a showman a legújabb címeket próbálja ki sztárvendégek társaságában. A vicces műsorból önálló sorozat lesz.

Ingyenes az új Deus Ex előrendelői DLC-je

A Square Enix ingyen elérhetővé tette a Deus Ex: Mankind Divided előrendelői DLC-jét minden platformon, így most már bárki hozzáférhet az egyedi skinekhez és az extra küldetéshez.

Dreamfall Chapters - PC-re is jön a Final Cut

December elején tudtuk meg, hogy hamarosan konzolokra is megjelenik a Dreamfall Chapters, mely kiadás a Final Cut alcímet kapta. A felújított változat tartalma PC-re ingyen elérhető lesz.

Blogajánló: Januári ajándékkosár

2017-ben is folytatódik az Ajándékkosár nevű kezdeményezés, melyben megunt játékaidat ajándékozhatod el másoknak. Megérkezett a januári felhozatal, melyben ezúttal is rengeteg cím kapott helyet. Feltétlenül nézzetek rá!