Önálló sorozat lesz a Clueless Gamer

Link másolása
Conan O'Brien videojátékos bénázásaival már a Gamekapcson is többször találkozhattatok - a Clueless Gamerben a showman a legújabb címeket próbálja ki sztárvendégek társaságában. A vicces műsorból önálló sorozat lesz.

A Clueless Gamer a szerkesztőség és az olvasók körében is nagy sikernek örvend, így több epizóddal is találkozhattatok már az oldalon. Conan O'Brien általában valamelyik frissen megjelent címet próbálja ki kollégája vagy sztárvendégei társaságában. Mivel a showman nem igazán ért a videojátékokhoz, bénázásai rengeteg vicces pillanatot szülnek.

Jó hír tehát, hogy a The Hollywood Reporter értesülései szerint önálló sorozat lesz a Clueless Gamerből. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy Conan O'Brien csak producerként vesz rész a projektben, azaz nem ő lesz a show vezetője. Hogy ki érkezik a helyére, azt még nem tudni, de egyelőre nehéz elképzelni nélküle a műsort.

8.
8.
Drazhar
Conan nélkül ezt kb így minek???
7.
7.
Netricho
Nekem Conan a legjobb talkshow host az összes közül. Én csipázom. Pl a mostani Németországi látogatásos videóin is besírtam. Hihetetlen hülye tud lenni, meg azok a dumák. :D
4.
4.
PrimYaz00
#2: Én ezt is csak a trónok harca szereplői miatt néztem meg :D. Maga a pali kurvára irritáló (nekem).
2.
2.
Necreon
Valakinek nagyon nem esik le, hogy Conan miatt nézzük...
1.
1.
balint23h
Hát az, hogy önálló sorozat lesz de nélküle olyan mintha kb azt jelentenék be, hogy megszűnik :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...