GTA VI - továbbra is jövőre várható a megjelenés

Link másolása
A csúszásról szóló pletykákkal ellentétben a Take-Two a legújabb jelentésében megerősítette, hogy a grandiózus játék megjelenési időablaka továbbra is 2025 ősze.

Minden kétséget kizáróan az évtized egyik legfontosabb játéka lesz a Grand Theft Auto VI, és ha az ötödik rész bármilyen szinten is támpontot jelenthet az új rész megítélésében, akkor valószínűleg a következő évtizedre is rá fogja nyomni a bélyegét a Rockstar bűnözőszimulátora. Nem is meglepő, hogy sokan kétségbe vonták, hogy a játék valóban 2025-ben jelenik majd meg, és már arra készültek, hogy csak 2026-ban játszhatunk vele.

A Rockstar Games ernyővállalata, a Take-Two a szerdán publikált pénzügyi jelentésében most fehéren-feketén leszögezte, hogy a játék bizony 2025 őszén érkezik, nem később. Persze, hogy hogyan is fog futni majd konzolon, az egyelőre rejtély, egyesek szerint a nemrég bejelentett PlayStation 5 Pro sem fogja tudni biztosítani a stabil 60 képkockát másodpercenként, és a PC-s tábornak is várnia kell még, nem is keveset.

2.
2.
negyven2
"...a Take-Two a szerdán publikált pénzügyi jelentésében..."

Bár ez a hír tegnap bejárta a netet, de azt már kevesen tették meg, hogy ha nem is elolvasták, de legalább bele néztek volna. Ugyanis ez nem a mostani pénzügyi jelentés (az nem is lehet, de mindjárt), hanem a 2024Q4-es (de ez benne is van a dokumentumban).

Ugyanis a Take Two a negyedéves jelentéseiket mindig február (Q3 ami okt. 1- dec. 31), május (Q4 ami jan. 1- már. 31), augusztus (Q1 ami ápr. 1 és jún. 30) és november (Q2 ami júl. 1 és szep. 30) elején szokták kiadni.

A legutolsó hivatalos infó erről az augusztusi, amikor is annyit mondtak el, ami a hírben is áll, hogy továbbra is 2025 őszén van a tervezett megjelenés.
1.
1.
br1Koo
Édes álmom, hogy pc-re is egyidejűleg fogják kidobni, de tudom hogy nem fog megvalósulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...