Újgenerációs kiadást kap a Darksiders II: Deathinitive Edition

  • Írta: szlav
  • 2 napja
  • Bejelentés
Link másolása
Újabb remaster-kiadásban tér vissza az apokalipszis második lovasa. A Darksiders II: Deathinitive Edition legújabb verziója számos technikai újítással érkezik Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és PC-re is!

A Darksiders II: Deathinitive Edition 2015-ben már önmagában is egy "újgenerációs remaster" volt, hiszen ekkor költözött át Xbox One-ra, PlayStation 4-re és ismét PC-re az azt megelőző konzolgenerációban megjelent játék. Nos, úgy néz ki, hogy a THQ Nordic szívesen újrázna még egy hasonlót, idén október 15-én ugyanis újabb kiadást kap a Darksiders II: Deathinitive Edition, ezúttal azonban Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re illetve PC-re már harmadjára érkezik a Halál története.

Természetesen, ezeken a konzolokon eddig is játszható volt a korábbi Xbox One-os vagy PS4-es kiadás, ezért a kiadó 50%-os leárazást enged a 30 eurós alapárból azoknak, akik a korábbi kiadás birtokában neveznek be ismét a játékra. Az új verzió egyébként 4K-s felbontást, ray tracinget, továbbfejlesztett fény- és árnyékeffekteket, illetve gyorsabb töltési időt ígér, PS5-ön pedig még a DualSense kontroller egyedi képességeit is kihasználja majd.

A THQ Nordic egyébként a fenti bejelentés mellett hangsúlyozottan kijelentette, hogy ez az új kiadás teljesen független az augusztus elején közzétett teasertől, ami a Gamescomon hirdette a franchise visszatérését. Akkor egy teljesen új címről beszéltek, melynek részletei továbbra sem ismertek.

2.
2.
crytek
#1: Nem ugyanazok alkotják a játékos bázist évtizedeken keresztül... mindig nőnek fel új játékosok. Aki meg ha látják van új azt veszik nem a régit. Ennyire egyszerű
1.
1.
Daniel21
Már csak a mobil portot hiányolom... Inkább készítsenek új részt... Nem hiszem el, hogy lenne annyira jó mint egy Last of Us, hogy ennyiszer el tudják adni valakinek... vagy komolyan van aki minden platformra megveszi? 3x - 4x ???
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...