Megérkezett az EA Sports FC 25 hivatalos trailere

Link másolása
Sztárokkal teletűzdelt videóval mutatkozik be az idei Fif .. EA FC fociszimulátor, ami valószínűleg mind játékmenetben, mind körítésben hoz némi változást, talán a bemutatóban szereplő klasszisok is beszállnak játszani.

Minden évben eljön az ősz és a hűvös évszakkal együtt megérkezik a EA Sports focis játéka, ami már nem Fifa néven fut, de megtartotta a labdarúgó szövetségez tartozó jogokat. Általában jó hangulatú, pörgős videókkal szokta a cég felvezetni a játék közelgő megjelenését, az idei évben is számos nagyság szerepel a bemutatóban.

Nemcsak az aktív játékosok, Trent-Arnold, Belligham képviselteti magát, de olyan extra klasszisok is arcukat adták a játé reklámjához, mint Beckham, Buffon vagy Zidane. A mozgóképek alapján a játékkal kapcsolatban sokkal okosabbak nem leszünk, annyi egyértelműnek látszik, hogy a mobilos verzió is fontos az Electronic Arts-nak, ahogy a női foci is egyre nagyobb jelentőséggel bírhat. A videó leírása alapján részletesebb taktikázásra lesz lehetőség az új részben és izgalmas baráti meccsekre bíztat az 5-5 elleni Rush mód.

Az EA SPports FC 25 szeptember 27-én jelenik meg PC-re, Xbox Series S/X, Playstation 4/5,  Nintendo Switch konzolokra, az Ultimate Edition vásárlói már egy héttel korábban rúghatják a zsugát.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...