EA SPORTS WRC 24 - Season Expansion bemutató

Link másolása
Új tartalmakkal bővül a World Rally Championsip, amit a fejlesztők egy pörgős videóformájában mutatnak be. Új szakaszok, kocsik és festések igyekszenek frissíteni az játékot.

2023-ban jelent meg az EA Sports égisze alatt kiadott, a Codemasters berkeinben fejlesztett rally szimulátor, ami nem sikerült olyan jól, mint ahogy azt sokan remélték, de ettől függetlenül a játék támogatása nem szünt meg, rendszeresen érkeznek frissítések, bővítések.

Az előzetes híreknek megfelelően a 6. szezont egy újabb verzió dobja fel, amiben számos tartalom került. A legfontosabb újdonságok egyrészről az autók, 3 kategóriába összesen 5 új járgánnyal tudunk majd száguldozni, például Toyota GR Yaris vagy Ford Puma. Új pályák is érkeznek, az egyik Litvánia útjaira és erdős szakaszaira kalauzol, míg a másik  a lengyelországi, 7 év után visszatérő Orlenban helyet kapó hivatalos WRC esemény virtuális megfelelője. Mindkét helyszínen 12 szakaszt teljesíthetünk különböző talajú utakon, változatos időjárási körülmények között. A szokásosnak mondható kozmetikai újdonságok is a tartalom részei, 52 féle fejtéssel ruházhatjuk fel kedvenc autónkat.

A frissítés október 8-án válik elérhetővé PC-n, Xbox Series S/X, és Playstation 5 konzolokon, még idén várható egy fizetős DLC is, a Le Maestros címmel, ami a Monte Carlo és a Portugál rally kedvelőit érdekelheti igazán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...