Hírarchívum - 2017. január

GRIP - hallgass bele a zenébe!

Gőzerővel készül a Rollcage szellemi örököse, és ha minden jól megy, már nem is kell sokat várnunk rá. A minap új trailer érkezett a játékhoz, ez a Full Kontakt zenei aláfestéséből ad egy kis ízelítőt.

Modderek hozzák el Liberty Cityt a GTA V-be

Grandiózus projektre vállalkozott az OpenIV mögött álló csapat, a srácok Liberty Cityt is hozzácsapnák a Grand Theft Auto V világához. Ha már a Rockstar nem igazán gondolkodik egyjátékos DLC-kben...

Frissítve: Így néznek ki a Switch-játékok borítói?

Egy ausztrál webáruház, az EB Games idő előtt fellőtte a netre néhány Nintendo Switchre érkező játék borítóját. Ezek alapján úgy tűnik, hogy élénkpiros színű dobozban érkeznek a switches címek - köztük a Mario Kart 8 is.

Arkane: nem lesz problémás a Prey startja

Az Arkane Studios tanult a Dishonored 2 hibáiból, így letette a kisdobosesküt, hogy a Prey PC-s változatát nem fogják teljesítménygondok sújtani a premierkor. Már csak azért sem, mert teljesen más motor hajtja.

Nem biztos, hogy idén jön a Detroit: Become Human

A PlayStation 4 idei felhozatalát taglaló videóba némi hiba csúszott, elvégre a Sony szerint korántsem száz százalék, hogy a Quantic Dream új játéka idén érkezik. Hasonló a helyzet a Media Molecule-féle Dreamsszel is.

Te is megveheted Kojima stúdiójának kabaláját

Ha van fölösleges kétezer dollárod, akkor megvásárolhatod a Kojima Productions kabalájának szobrát. A high-tech ruhába öltözött katona a lakás éke lehet, ha mélyen a zsebünkbe nyúlunk. Még jó, hogy nem kell egyszerre kifizetnünk.

Kikerültek a Steam kínálatából a Codies régi címei

Néhány nappal azután, hogy eltávolították a GOG kínálatából a GRID-et, már a Steam boltjában sem tudjuk megvásárolni a játékot, sőt a DiRT 3-at és az F1 2013-at sem. Vélhetőleg lejárt a licencszerződés a Codemastersszel.

HWSW: Szemmozgás-követő céget vett az Oculus

Új felhasználói interakcióra ad lehetőséget, és a VR-szemüvegek tekintélyes hardverétvágyából is visszavehet a Facebook szárnyai alatt dolgozó Oculus új szerzeménye, a The Eye Tribe technológiája - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Íme, a Steam tavalyi bevételkirályai

Habár pontos sorrendet és számokat nem kaptunk, azt azért elárulta a Valve, hogy melyek voltak a Steam legtöbb bevételt hozó játékai 2016-ban. A DOTA 2 például free-to-play létére is az élbolyban szerepel.

Megvannak az első Steam Awards győztesei

A tavalyi év végén rendezték meg először a Steam Awards díjátadót, ahol nemcsak az egyes kategóriák jelöltjei kerültek kiválasztásra a játékosok szavazatai alapján, de bizonyos díjakat is ők álmodtak meg.