Hírarchívum - 2018. január

Megjelenési dátumot kapott a Fe

A Nintendo Direct Miniben jelentették be, hogy még februárban megkapjuk az EA Originals kezdeményezés részeként készülő Fe-t. A svéd fejlesztésű akció-kaland elsősorban a bájos stílusával kívánja elcsábítani a játékosokat.

Márciusban jön a Kirby: Star Allies

Megjelenési dátumot kapott a Switch-exkluzív Kirby-játék, emellett hősünk néhány új képességéről is lehullott a lepel. A négyfős kooperatív módban kombinálhatjuk is a karakter kunsztjait.

Sztorimóddal jön a Mario Tennis Aces

Mario Tennis-bejelentést is hozott a délutáni Nintendo Direct Mini, melynek első számú érdekessége, hogy sztorimódot is tartalmaz majd, küldetésekkel és bossharcokkal, ahogy azt kell.

Kiegészül a Mario Odyssey és a Mario + Rabbids

A már megjelent Switch-játékokhoz is bemutatkozott néhány kiegészítő, így a Super Mario Odyssey, a Mario + Rabbids: Kingdom Battle, valamint a Pokkén Tournament DX is villantott egy-egy DLC-t.

Két újabb Wii U-játék költözik Switch-re

A Nintendo Direct Miniben több portot is bejelentettek a Nintendo Switch-re, és sokukhoz már megjelenési dátumunk is van. Az eredetileg Wii U-ra megjelent Donkey Kong Country: Tropical Freeze is platformot vált.

Switch-re (is) jön a Dark Souls Remastered

A Nintendo közepesen váratlanul megtartotta az év első Nintendo Directjét. A rövidített adás végén a Dark Souls régóta pletykált remastere is bemutatkozott, amely május végén jelenik meg.

Több mint 7 ezer játék jelent meg tavaly a Steamen

A Steam Spy adatai szerint minden korábbinál több játék jelent meg a Steamen tavaly, ami persze nem meglepő, a Steam Direct bevezetése óta záporoznak a címek a platformra.

Vadiúj sztoritraileren a Kingdom Come

A sajtó már kipróbálhatta a cseh Warhorse középkori szerepjátékát - a legújabb előzetes néhány pozitív véleményből szemezget, miközben új gameplay jeleneteknek örülhetünk. Február egyik legnagyobb megjelenéséről van szó.

Ezért csúszik a PC-s Monster Hunter World

Már nyakunkon vannak a Monster Hunter World konzolos változatai, ám a PC-seknek több mint fél évet kell várniuk a játékra. A producer most elmagyarázza, miért tolták el őszre a számítógépes verziót.

Rainway - PC-s játék bármilyen eszközön

A Rainway egy olyan ingyenes alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a PC-s játékainkat bármilyen hordozható konzolra vagy eszközre továbbítsuk. A készítők 60 fps-t ígérnek, alacsony késleltetés mellett. Hamarosan indul a bétateszt.