Hírarchívum - 2018. január

Az Originen is érhetőek a régi Mass Effectek DLC-i

A rajongók sokáig könyörögtek az EA-nek, hogy az Originre is kerüljenek fel a Mass Effect 2 és a Mass Effect 3 DLC-i - szerencsére ez a nap is eljött! Sajnos külön nem lehet őket megvásárolni, csak bundle-ben, de ez is valami.

Lopakodni fogunk a Fortnite: Battle Royale-ban

Az Epic Games bejelentette, hogy ezen a héten indul a Fortnite: Battle Royale legújabb eventje, amelyben a lopakodásé lesz a főszerep. Természetesen egy új hangtompítós pisztolyt is megszerezhetünk az esemény során.

Ezek voltak a Steam legkelendőbb játékai 2017-ben

A Valve is visszatekint az elmúlt évre és megosztotta velünk a Steam legkelendőbb és legnépszerűbb játékainak listáját. Ugyan pontos számok nincsenek, azért egy-két meglepetés így is becsúszott.

Játékkiadásba vágna a PlatinumGames

Atsushi Inaba, a Platinum fejlesztési részlegének vezetője és producere a Game Informernek adott interjúban elárulta, szeretnék, ha a jövőben maguk is kiadhatnák a játékaikat.

Az EA-nek nem kellett egy külsős Star Wars-projekt

Egészen látványos, mennyire nem tud mit kezdeni az Electronic Arts a Disney-től vásárolt Star Wars-jogokkal, így meglepő, hogy mikor a Double Damage bejelentkezett egy önálló ötlettel, arra sem bólintottak rá.

Más platformokra is jöhet a PUBG

Nagyon úgy néz ki, hogy a PC és az Xbox One meghódítása után más platformokon, jó eséllyel PlayStation 4-en is játszható lesz majd valamikor az elmúlt esztendő egyik legsikeresebb kompetitív online játéka, a PUBG.

Itthon sem kerül mozikba az Expedíció

Eredetileg a UIP-Duna Film küldte volna mozikba itthon Alex Garland legújabb filmjét, a Jeff VanderMeer regénye alapján készült Expedíciót, de erre végül sajnos nem kerül sor. A Paramount Pictures ugyanis megállapodott a Netflixszel.

Idén végre megjelenik a Shenmue III?

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a három évvel ezelőtt bejelentett Shenmue III idén végre tényleg megjelenik. A játékon dolgozó egyik fejlesztő Twitter-bejegyzése legalábbis erre enged következtetni.

Brit toplista: még mindig vezet a Call of Duty

Új játékmegjelenések híján nem sok érdemi változás történt a brit játékeladási toplistán, az élboly szereplői változatlanok. Ezzel együtt azonban egyre közelebb kerülnek az újabb és újabb rekordokhoz.

Folytatást kapott a rajongói Splinter Cell-kisfilm

Három évvel ezelőtt mutatkozott be a Splinter Cell alapján készült rajongói kisfilm, amely a minap megkapta a második részét. Míg elkészül a hivatalos adaptáció, addig pont jó lesz..