Hírarchívum - 2018. április

Csekkold le a BattleTech nyitóanimációját!

Egy hét múlva érkezik a Harebrained Schemes körökre osztott mechás játéka, a BattleTech. Most befutott a roppant hangulatos bevezető videó, és a sztorimódba is belenézhetünk egy trailer segítségével.

Ilyen lesz a karriermód a Tennis World Tourban

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Top Spin szellemi örökösének megjelenéséig. A Tennis World Tour lényege persze a delejes karriermód, melynek minden aspektusába belenézhetünk a legújabb előzetesben.

Mobilokon tér vissza a Castlevania

Hiába is várjuk a Lords of Shadow harmadik részét, ehelyett egy mobilos játékként támad fel a népszerű sorozat. A Castlevania: Grimoire of Souls hűen idézi klasszikus 2D-s részek látványát és hangulatát.

Launch traileren a Yakuza 6: The Song of Life

Már elérhető nálunk is a Yakuza 6: The Song of Life, amely vadonatúj motorral, és még több érdekes minijátékkal örvendezteti meg a frencsájz rajongóit. Kazuma Kiryu története folytatódik, és egy gyermek nevelésének feladata is rá hárul.

Nem lesz egyjátékos kampány a Black Ops IV-ben?

Lapértésülések szerint az idén megjelenő Call of Duty: Black Ops IV-ből kimarad a tradicionális single kampány. A Treyarch inkább egy kreatív új irányt vezet be, és inkább a multira, a kooperatív, valamint az új battle royale-módra koncentrálnak.

Ingyenes a Peggle az Originen

Ezúttal a PopCap Games 2007-ben megjelent puzzle-játékát húzhatják be ingyen az Origin-felhasználók. Az anyag még ma is hihetetlenül addiktív tud lenni, a játékmenet egyszerű, mégis elég kihívást tartogat a számunkra.

E3 2018: Megvan a Ubisoft-konferencia időpontja

Közeledik az év legjobban várt játékkiállítása, a Los Angeles-i E3, amire nagy erőkkel készül (így vagy úgy) az összes nagy kiadó. A Microsoft, a Bethesda és az Electronic Arts után a Ubisoft is bejelentette, mikor konferenciázik.

Switch-en nyárra csúszik a Dark Souls Remastered

Az eredeti tervek szerint május végén jelenne meg minden platformra a Dark Souls felújított kiadása, de a Bandai Namco Entertainment nemrég megerősítette, hogy a Nintendo Switch-re készülő átiratot inkább nyárra csúsztatták.

Folytatást kap az NBA Playgrounds

A Saber Interactive tavaly mutatta be az NBA Jam szellemi örökösének indult NBA Playgroundsot, amely végül erősen közepesen sikerült. A csapat azonban tanult a hibáiból, így ígérik, a folytatás mindenben jobb lesz.

God of War - Kratos utazása

Most már tényleg csak napok választanak el minket az új God of War megjelenésétől, de a Sony még most is ontja magából a játék különböző látnivalóit. A legújabb videónaplóban Kratos lelki és mentális utazása a téma.