Hírarchívum - 2018. április

Battlefront II - ewokok és mikrotranzakciók

Jön a Star Wars: Battlefront II legújabb frissítése. A Night on Endor egy új módot, az Ewok Huntot hozza majd magával, de visszakerülnek a játékba a mikrotranzakciók is. Ne essünk egyből pánikba, az EA ezúttal szerencsére nem esett túlzásba!

Modern rendszerekre költözik a Shenmue 1 és 2

PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n jelenik meg újra a Shenmue első két része. Új grafikai beállításokkal, választható nyelvvel és változtatható irányítási sémákkal melegíthetünk be a harmadik rész előtt.

Sea of Thieves - így bővül a Rare kalózos játéka

Nem kell már sokat várnunk a Sea of Thieves első tartalmi bővítésére. A The Hungering Deep névre keresztelt update májusban érkezik, de tervben van egy halom újdonság az év hátralévő részére is.

Spider-Man - ilyen a hálószövés és a harc

Elképesztően erős éve lesz idén a PlayStation 4-nek, amit szeptemberben az Insomniac csapatának Pókember-játéka foglal majd keretbe. Legutóbb a Game Informer foglalkozott sokat a játékkal: most a harcról és a hálószövésről esik szó.

Ezt tudja a Donkey Kong Country: Tropical Freeze

Ugyan csak japánul szólal meg a Donkey Kong Country: Tropical Freeze legújabb előzetese, de a lényeg így is simán átjön, hiszen ez az összefoglaló kedvcsináló azt hivatott bemutatni, mi mindent kínál majd a hamarosan megjelenő játék.

Conan Exiles - közeledik a premier

Közel tizennégy hónapnyi Early Access után most májusban végre teljes értékű játékként is bemutatkozik a Funcom Conan-játéka, az Exiles, amiben a saját királyságunk felépítése és a túlélés a cél.

God of War - egy isten hangja

A God of War legújabb videónaplója azt mutatja be, hogyan lehet valaki Kratos hangja. Mindezt a népszerű brazil szinkronszínész, Ricardo Juarez vázolja fel nekünk, miközben magába a munkálatokba is betekinthetünk.

A hihetetlen család 2 - újra összeáll a Parr-család

Vadonatúj, az előzőeknél sokkal tartalmasabb előzetest kapott a 15 év után visszatérő Parr-család legújabb kalandja. A friss trailer leginkább a történetre koncentrál, de látványos jelenetekből sincs benne hiány.

Ádáz harcok a Code Vein kazamatáiban

Látványos harci jelenetekkel megspékelt gameplay bemutatóval jelentkezett a Bandai Namco a Code Veinről. A videóban két különböző kazamata mutatkozik be, ahol a fagy és a tűz lesz az úr.

Politikai csaták a Total War: Thrones of Britanniában

Nem csupán a karddal és pajzzsal vívott összecsapásokra koncentrál a két hét múlva megjelenő Total War Saga: Thrones of Britannia. Intrikával és politikai csatározásokkal támogathatjuk királyságunk bővülését.