Hírarchívum - 2018. április

Júliusban jön a Mega Man X Legacy Collection

Harmincéves a Mega Man, és van is mivel megünnepelnünk ezt! A még idén nyáron érkező Mega Man X Legacy Collection két csomagban érkezik majd, amelyek 1-től 8-ig tartalmazzák majd az X-széria összes epizódját.

Jövőre érkezik a Toy Story negyedik része

Már kezdünk hozzászokni, hogy a Pixar csak nehézkesen tudja összehozni a Toy Story folytatásait, azonban úgy tűnik, végre rendeződtek a Toy Story 4 dolgai - a premier jövőre várható.

Brit toplista: még mindig vezet a Far Cry 5

A márciusi játékáradatot követően visszavettek a tempóból a kiadók. Új dobozos megjelenések híján a brit játékeladási toplistán sem történtek nagy változások, továbbra is vezet a Far Cry 5.

Bemutatkozik a Due Process, itt az első trailer

Az indie FPS olyan taktikai játékokból merített ihletet, mint a Rainbow Six és a S.W.A.T., ám a műfaji megkötéseken túl számos érdekes újítást tartalmaz a program, melyek miatt érdemes lesz odafigyelni rá.

Dark Souls Remastered - íme, a PC-s beállítások

A Bandai Namco bemutatta a hamarosan érkező Dark Souls Remastered PC-s verziójának grafikai opcióit. A korábbi verziókhoz mérten több lehetőséggel számolhatunk.

Ingyenes hétvége előtt a Ghost Recon: Wildlands

Jó hírünk van a vásárláson vacilláló olvasóink számára, eseménydús hétvége előtt áll a Ghost Recon: Wildlands: akciók, ingyenes hétvége és a frissen startoló Year 2-tartalmak várnak az érdeklődőkre.

Megérkezett a Vampyr gépigénye

Lassan közeledik június 5., a Vampyr hivatalos megjelenésének dátuma, így a készítők a mai napon bemutatták a játék PC-s gépigényét, ami a legtöbb játékos számára viszonylag elfogadhatónak lehet majd.

Jobban fog futni a PUBG xboxos verziója

A mai nap folyamán új frissítés érkezik a PlayerUnkown Battlegrounds Xbox One-ra szánt verziójához, mely a számtalan kozmetikai kiegészítő mellett komoly optimalizációs javításokat is tartalmaz.

Végtelen kártyázást ígér a Hand of Fate 2

Eddig sem lehetett panaszunk a Hand of Fate második része kapcsán, ha a tartalomról volt szó. A Defiant Development folyamatosan szállítja az ingyenes frissítéseket, melyek közül a legújabb az Endless Mode.

Blogajánló: Te jól látod a játékokat?

Többek között a játékfejlesztők látássérültekhez való hozzáállása is téma volt a blogszekcióban, de emellett természetesen a frissen megjelent Far Cry 5 is szóba került a múlt héten.