Hírarchívum - 2018. április

Ingyenes a Steamen a Crusader Kings II

Egy meglehetősen pozitív kritikákat kapott grand strategyt zsákolhatunk be most teljesen ingyen a Steamen. Az eredetileg 2012-ben megjelent Crusader Kings II-ről van szó, amelyben egy középkori királyságot kell felvirágoztatnunk.

Összefoglaló a State of Decay 2 újdonságairól

Tegnap vette kezdetét Bostonban az idei PAX East, ahol az Undead Labsnek is van egy külön standja, ahol természetesen a State of Decay folytatása kapta a főszerepet. A kiállított tévéken a hajtás utáni előzetest láthatják a kilátogatók.

Onrush - versenyzés és zúzás

A Motorstorm szellemi örökösének szánt Onrush az eddigi látnivalói alapján nem tűnt egy izgalmas utódnak, de a mostani kedvcsináló szerint nemcsak sokat szépült a játék, de piszkosul szórakoztatónak is ígérkezik a koncepció.

Megvan a Battle for Azeroth megjelenési dátuma

Bejelentették a World of Warcraft hetedik kiegészítőjének pontos megjelenési dátumát, ezek mellett fény derült arra is, hogy pontosan mit tartalmaz majd a gyűjtői kiadás. Mindezt pedig egy rövid előzetes kíséri.

Divinity: Original Sin II - augusztusban konzolokra is

A tavalyi esztendő egyik legjobban sikerült szerepjátékát köszönthettük a Divinity: Original Sin II személyében, de akkor csak PC-n lehetett kipróbálni a játékot. Idáig, a Bandai Namco Entertainment ugyanis konzolokra is elhozza a játékot.

Battle royale-játékot készít a The Division csapata?

A Gamereactor egy névtelen forrásra hivatkozva arról ír, hogy a The Divisiont fejlesztő Massive Entertainment csapata is csatlakozhat a battler royale-őrülethez. Hogy milyen formában, az egyelőre rejtély.

Hivatalos a Spyro Reignited Trilogy, Xboxra is jön

Az idő előtti kiszivárgás után hivatalosan is bemutatkozott a régóta pletykált és nagyon várt Spyro Reignited Trilogy, ami szeptemberben jelenik meg és az első három rész felújított kiadását fogja tartalmazni.

Street Fighter - a bunyó társasjátékként folytatódik

Egy teljesen új, hivatalos Street Fighter-társasjáték érkezik, ami első ránézésre sokkalta ígéretesebbnek tűnik, mint ahogyan képzelnénk; előrefestett, részletes minifigurák, hatalmas táblák és „rombolható” környezet várható.

Nintendo Switch-re költözik a Firewatch

A játék hivatalos oldalán található legfrissebb bejegyzésből derült ki, hogy a Campo Santo sétaszimulátora, a Firewatch Nintendo Switch-re költözik. Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mikor.

Sztoriközpontú előzetest kapott a Vampyr

Durván két hónap van még hátra a Life is Strange-et is készítő Dontnod legújabb játékának, a Vampyrnak a megjelenéséig. Ugyan a cím örténete már eddig is ismert volt, a csapat most egy videóban foglalja össze a főbb tudnivalókat.