Hírarchívum - 2018. április

Új küldetésekkel bővül a World of Tanks

A mai napon új, alternatív történelemben játszódó single player hadjárattal bővül World of Tanks „Spoils of War” címen. A frissítés PlayStation 4, Xbox 360 és Xbox One platformokra érkezik.

God of War - Kratos egy trollal különbözik össze

Egy újabb gameplay videó érkezett a God of Warról a PlayStation Underground csatornának hála. Kratos ezúttal egy hatalmas trollal csap össze, de kapunk némi felfedezést és ládanyitogatást is. Bő két hét van a premierig!

Ilyen gép kell a Skyrim VR alá

Mától érhető el a The Elder Scrolls V: Skyrim VR PC-s verziója, így már HTC Vive-on és Oculus Riften is élvezhetjük a Bethesda eredetileg 2011-ben megjelent szerepjátékát. Hogy ne érjen meglepetés, lássuk a gépigényt!

További Xbox-címek várhatóak Xbox One-ra

Nagy bejelentésekre készül a Microsoft április 10-én az Inside Xbox következő adásában, így további első generációs Xbox-címek költözhetnek Xbox One-ra a konzol visszafelé-kompatibilitásának hála.

Kiszedik a mikrotranzakciókat a Shadow of Warból

A Monolith rájött, hogy a valódi pénzért megvásárolható tárgyak és ork követők nem tesznek jót a játékélménynek, ezért a következő hetekben teljesen eltávolítják a mikrotranzakciókat a Middle-earth: Shadow of Warból.

Kilép a korai hozzáférésből a City of Brass

Az egykori BioShock-fejlesztőket foglalkoztató Uppercut csapata hamarosan elkészül a City of Brass-szel. A belső nézetes roguelike-ot az Ezeregyéjszaka meséi ihlették, a játékosok egy misztikus városban portyáznak benne.

Már elérhető iOS-re a Fortnite: Battle Royale

Az Epic bejelentette, hogy a Fortnite: Battle Royale már minden iOS-felhasználó számára elérhető. A mobilosok ugyanazt a játékok kapják, mint a PC-sek és a konzolosok - csak az iskolai órán ne játsszatok vele!

Star Citizen - megérkezett az Alpha 3.1

A november végén bejelentett legújabb frissítés óta eltelt bő négy hónap alatt sem lustálkodott a Cloud Imperium Games, így megérkezett a játék alfaváltozatának következő frissítése. Hogy mikor kapjuk meg a teljes változatot? Jó kérdés!

Augusztusban jelenik meg a Darksiders 3?

A Darksiders 3-ról eddig csak annyit lehetett tudni, hogy valamikor idén jelenik meg, azonban úgy néz ki, hogy az EB Games idő előtt lelőtte a premier dátumát. Az időközben eltávolított dátum szerint augusztusban jelenik meg a játék.

Befutott az első kép az új Predatorból

Az új Predator-film rendezője, Shane Black osztotta meg Twitter-oldalán a készülő mozifilm első fotóját, amelyen ha ott is van a ragadozó, akkor baromi jól álcázza magát. Ha minden igaz, hamarosan az első trailer is befut.