Hírarchívum - 2018. április

L.A. Noire: The VR Case Files - már Oculus Riften is

Kellemes ajándékot kaptak az Oculus Rift-tulajdonosok a VR-szemüveg második szülinapjára, véget ért ugyanis az L.A. Noire: The VR Case Files HTC Vive-exkluzivitása.

Lindsay Lohan elbukta a GTA V-pert

Habár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk felőle, csak most ért véget Lindsay Lohan és a Take-Two pereskedése. A színésznő a Grand Theft Auto V egyik karaktere miatt perelte a kiadót.

Megjelenik a Factorio - áremelkedésre számíthatunk

A 2014 óta alfában, majd Early Accessben tengődő gyárépítős játék készül a teljes értékű megjelenésre. Nagyjából két hetünk van rá, hogy a jelenlegi 20 dolláros áron szerezzük be a programot, ugyanis hamarosan jelentős drágulás várható.

The Banner Saga 3 - az első 31 perc

Kiadós gameplay videó érkezett a The Banner Saga harmadik részéhez, amely a játék első harmincegy percét mutatja be nekünk. Lesz itt minden: döntési helyzetek, körökre osztott harc, és Juno is bemutatkozik, mint játszható karakter.

Akciós a Steam Link

Az ünnepek alkalmával 1,1 eurós áron szerezhető be a Steam Link különböző akciós csomagokon keresztül. Ugyan a szállítási díj relatíve magas, ám az ajánlatok még így is igazán kedvezőek. Az ajánlat csak hétfőig él.

Colin Trevorrow rendezi a Jurassic World 3-at

Maga Steven Spielberg erősítette meg az Entertainment Weeklynek, hogy a Jurassic World harmadik felvonását az első részhez hasonlóan Colin Trevorrow rendezi majd. A premierre 2021-ig kell várnunk.

A polcra hozza hajóinkat a Star Trek Online

A nagy múltú Star Trek-MMORPG társult a Mixed Dimensions 3D-replikanyomtató vállalattal. A legelhivatottabb kapitányok egyenesen a játékon keresztül rendelhetik meg majd kedvenc űrhajójuk élethű mását.