Lindsay Lohan elbukta a GTA V-pert

  • Írta: fojesz
  • 2018. április 1.
  • Hír
Link másolása
Habár az utóbbi időben nem nagyon hallottunk felőle, csak most ért véget Lindsay Lohan és a Take-Two pereskedése. A színésznő a Grand Theft Auto V egyik karaktere miatt perelte a kiadót.

Lindsay Lohan még 2014-ben perelte be a vállalatot, mondván a Grand Theft Auto V egyik karakterét, az alábbi képen is látható Lacey Jonast róla mintázta a Rockstar, mindezt pedig az ő beleegyezése nélkül tette a fejlesztőcég. A készítők ezt persze tagadták, és szerintük Lohan csak a médiafigyelemre hajtott, végül pedig a bíróság is nekik adott igazat.

A színésznő fellebbezett, és ezt a kérelmet utasította el a minap a bíróság, amivel pont került az ügy végére. A Reuters azt írja, az ítélet szerint a játékban felbukkanó karakter "nem több, mint egy kulturális véleménynyilvánítás", a képen látható karakter pedig "szatirikus ábrázolása egy modern, strandoló hölgy stílusának, kinézetének és személyiségének, ami alapján nem azonosítható be a felperes", vagyis Lohan.

18.
18.
cannondale
Pereskedés=Ingyen reklám fő műsoridőben.
(oda-vissza)
17.
17.
GAMEROD
Lehet hogy valamikor hasonlított, de már nem. Tipikus amerikai nő, akit széthízva kézenfogva a gyerekével látunk viszont.
16.
16.
kopic
Vicc milyen híreket lehoztok...
15.
15.
kopic
És ki nem xarja le ?! -.-
14.
14.
Nothing
Biró:

"-A mellékelt képen egy egészséges, embernek kinéző nőnemű lény stilizált alakja látható. Mi köze lehet az ön kinézetének mindehhez Ms. Lohan?"
10.
10.
Josi21
#9: Mégis ki lenne ? Több faxt fogott mint kilincset... Jó (számára jo) faxokat ! Aztán lehet jönni zaklatási botrányokkal, szegény eltiport nő. xD Átlag Ámerikai szinésznő ! Perel, de néha ezek a nők pofára esnek. Szegényt annyira sajnálom, mikor lehúzom a... mat Hurrá ! Hírérték megint megvan kedves GK ! :(
7.
7.
Firsttime
Ebből a lovéból sem lesz kokain..
6.
6.
zozo76hun
azt kapta a ribi amit megerdemelt
5.
5.
GAMEROD
Nem csoda ha magukra ismernek, mai nők 12 egy tucat annyira egyformák.
4.
4.
A Fénybenjáró
Na szegény Lindsay kimoderáltatta az üzenetemet! :D
3.
3.
Beniciodeltoro
Nem baj ha ez nem jött be, majd össze metooz egy kis lóvét más rovására.
1.
1.
psy123
a rockstarnak annyi pénze van, hogy még egy világhírű szinész modell is bepróbálkozott, hátha tud valami pofátlan összeget legombolni róluk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...