Astro Bot - méltó kihívóra akadt a Super Mario

Link másolása
Az elmúlt évtized legnépszerűbb nem-Mario platformere lett a PlayStation kabala-kalandja, az Astro Bot az európai piacokon. Ezzel új kihívóra akadt a Nintendo olasz vízvezetékszerelője.

Hatalmas sikernek örvend a PlayStation kabala-kalandja, az Astro Bot. Az európai piacokon az elmúlt évtized legnépszerűbb háromdimenziós nem-Mario platformere lett, ezzel maga mögé utasítva a Sonic Frontiers-t és a Crash 4-et. Az előbbi címnél 34%-al kelt el több a Sony robotos játékából, míg az utóbbi esetében 52%-al. Ez egyébként várható volt, ugyanis egy valóban nagyszerű játék lett az Astro Bot, amit mi is nagyon szerettünk.

Astro tehát lekörözte mind a Sega kék sündisznóját, mind az Activision bandikutját, azonban az ugrálós játékok királyát, a Nintendo olasz vízvezetékszerelőjét még ő sem tudta legyőzni. Legalábbis jelenleg, minden esetre ilyen számok mellett Mario jobban teszi ha felveszi a kesztyűt, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy új kihívóra akadt Astro személyében.

1.
1.
Zelgadis187
A játék nagyrészt a Mario koppintása. Aki nem tudja miért és érdekli nézzen youtube összehasonlító videókat. Nem csodalkoznék ha perelnék miatta a Sanyit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...