PlayStation The Concert - Budapestre is ellátogat az előadás

Link másolása
A 2025-2026-os szezonban hazánkba is ellátogat a PlayStation legismertebb játékzenéit felvonultató koncertsorozat, holnaptól megkezdődik a jegyértékesítés.

A PlayStation blogon olvasható az örömteli hír, hogy egy nagyszabású koncertsorozat indul a Sony sikerjátékainak muzsikájára fókuszálva. Az előadás során a legismertebb alkotások csendülnek fel, hallhatóak lesznek a God of War, The Last of Us, Ghost of Tsushima, és Horizon muzsikái, emellett elképesztő látványvilágot is ígérnek a szervezők.

A koncert jövő április 19-én indul útjára Dublinban, és a 2025-2026-os évad során ellátogat Budapestre, de Európa szinte összes országában is látható lesz, köztük Németország, Franciaország, Lengyelország vagy éppen Norvégia. A jegyértékesítés október 18-án 16 órától indul a Broadway oldalán, ahol a budapesti időpont is felkerült: 2025. május 13., a helyszín a Papp László Budapest Sportaréna lesz.

A PlayStation gondolt a játékosokra, és a PLAYCONCERT24 kóddal holnap délutántól már megvásárolhatóak a jegyek, érdemes sietnie annak, aki szeretne részt venni a koncerten, bizonyosan nagy érdeklődés várható.

4.
4.
White Falcon
Várjuk gémpeszbe :)
2.
2.
csoki0619
#1: És milyen volt a Korncert?
1.
1.
The Tarnished
"Hö-hö-hö majd game pass-ba letőtöm. Vagy-vagy-vagy enykórra tudja valaki mikor jön? Természetesen magyar felirattal me a ínglish a nem megy de a peppa malac má platina. A pléjsztésün plász meg egy fos."

Nagyon szívesen mennék. Koncerteknek mindig jó a hangulata. Most tomboltam ki magam KoRn-ra nemrég. XD



Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...