Hírarchívum - 2018. április

Warhammer Vermintide 2 - gyengülnek a patkányok

A hatalmas népszerűségnek örvendő kooperatív játék készítői végre meghallgatták a játékosok kéréseit, és a legújabb patch-csel lejjebb csavarták a játék nehézségét. Azt azonban biztosra vehetjük, hogy így sem lesz könnyű dolog a patkányirtás.

Deckard Cain a Heroes of the Storm legújabb hőse

Stay awhile and listen! A hosszú monológjairól ismert öregember hamarosan megérkezik a Nexusba. A támogató hősként funkcionáló Cain életerő-elixírjeivel segíti majd társait, de tartogat pár meglepetést az ellenfelei számára is.

Shaq Fu: A Legend Reborn - ezúttal nem szívás?

Megállíthatatlanul közeleg a kosaras legenda új beat ’em up játéka, melyhez egyúttal egy remek trailert is kaptunk. A készítők elmondása szerint a játék nem lesz akkora „szívás”, mint a ’94-es eredeti

Call of Duty: WWII - irány Egyiptom!

Részletes bemutatóvideó látott napvilágot a Call of Duty: WWII új, Egypt címmel érkező térképéről. A pályát tartalmazó DLC-re már nem kell sokat várni, viszont addig is megnézhetjük, milyen taktika vezethet sikerre az afrikai helyszínen.

Érkezik a Don’t Starve: Nintendo Switch Edition

Jövő héten várható a Don't Starve túlélős akció-kalandjáték megjelenése a Nintendo konzoljára. A játékot a Nintendo eShopon belül lehet majd elérni, relatíve kedvező áron, mindehhez pedig ajándék DLC-k is társulnak majd.

The Forest - április végén kilép az Early Accessből

Azt már eddig is tudtuk, hogy még ebben a hónapban megérkezik a The Forest végleges változata, ám az Endnight Games most napra pontos dátummal szolgált. Egy élő-lélegző rengetegben kell túlélnünk az elemeket és a kannibálokat.

Digitális játékboltot nyitott a Razer

A Steam és a GOG babérjaira tör a gamerperifériáiról elhíresült amerikai hardvergyártó. A Razer Game Store már kitárta a kapuit, számos akciós játék közül szemezgethetnek a látogatók. A hűséges vásárlókat még jutalmazzák is!

Más projektekre koncentrál a LawBreakers készítője

Annak ellenére, hogy élvezetes arénashooter lett, a LawBreakers nem találta meg a közönségét. A Boss Key Productions bejelentette, hogy ugyan a játékot jelenlegi állapotában még támogatja, de már más projektek kötik le a figyelmét.

Hearthstone - a jövő héten jön a Witchwood DLC

A Blizzard a Hearthstone következő bővítményének dátumát is megerősítette. A Witchwood a jövő héten élesedik 135 új lappal és a Year of the Raven eseménnyel, de az új single kampányra további két hetet kell várnunk.

Megvan a Harry Potter: Hogwarts Mystery dátuma

A fejlesztő Jam City bejelentette, hogy a Harry Potter: Hogwarts Mystery világszerte április végén érkezik iOS-re és Androidra. Most már azt is tudjuk, hogy a fontosabb karakterek szinkronját a filmekből ismerős színészek adják.