Digitális játékboltot nyitott a Razer

  • Írta: zoenn
  • 2018. április 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Steam és a GOG babérjaira tör a gamerperifériáiról elhíresült amerikai hardvergyártó. A Razer Game Store már kitárta a kapuit, számos akciós játék közül szemezgethetnek a látogatók. A hűséges vásárlókat még jutalmazzák is!

Beszállt a digitális játékforgalmazásba a Razer is. A népszerű perifériagyártó boltja szépen felvonultatja az iparág legnagyobb kiadóinak játékait, és mindezt exkluzív kedvezményekkel fejeli meg. A cég társalapítója és vezérigazgatója, Min-Liang Tan szerint most már "megadhatják azt a tartalmat is a játékosoknak, amelyek a szenvedélyüket táplálják".

Mielőtt még bárki felháborodna, hogy egy újabb klienst kell letöltenie, elmondjuk, hogy a Razer Game Store-on keresztül megvásárolt tartalmak Steam- vagy Uplay-kulcsok formájában kerülnek hozzánk. Az európiai régióban euróra átváltott árakat láthatunk.

Minden tranzakció után bizonyos mennyiségű virtuális valuta, zSilver üti a markunkat, de még akkor is, ha játszunk egy adott címmel - ezen felül valódi pénzért zGoldot is vehetünk. Mindkét kreditet további árengedményekre, hardverekre vagy játékokra költhetjük. A valuták menedzselését a zVaultban végezhetjük el.

A Razer katalógusában megtalálhatóak a Ubisoft, a Bethesda, a Bandai Namco, a Deep Silver, a Rockstar és sok más kiadó termékei is. A Ubisoft játékai most amúgy is akciósak: az Assassin's Creed: Origins 43, a Far Cry 4 60, a Watch Dogs 2 66 százalék engedménnyel zsákolható be.

A PC Gamer promóciójának keretében akár egy 5 dolláros vouchert is nyerhettek ezen a linken, míg a Razer 10 ezer Furi-kódot dob szét, ha itt regisztráltok.

3.
3.
ollie92
Nagyszerű, végre egy bolt ahol az átlagnál drágábban vehetjük meg ugyanazt :)
2.
2.
zsocc-nrg
Király! Még több alternatíva :) Humble Bundle, Fanatical, Gamersgate mellé simán elfér
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...