Befutott az első kép az új Predatorból

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 2.
  • Cooltúra
Link másolása
Az új Predator-film rendezője, Shane Black osztotta meg Twitter-oldalán a készülő mozifilm első fotóját, amelyen ha ott is van a ragadozó, akkor baromi jól álcázza magát. Ha minden igaz, hamarosan az első trailer is befut.

Kisebb, egy hónapos késéssel veszi be a mozikat a Predator-franchise következő epizódja, a The Predator. Shane Black, a Vasember 3 és a Kiss Kiss Bang Bang rendezője, valamint a Halálos fegyver és Az utolsó cserkész forgatókönyvírója dirigálja a legújabb Ragadozó-filmet, ami állítólag nemcsak nagyon véres lesz, de a Blackre jellemző humort sem fogja mellőzni. A produkcióhoz színes és tehetséges színészgárdát sikerült összetrombitálni, így Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay, Boyd Holbrook és Trevante Rhodes lesznek a potenciális prédák.

A film a jelenlegi állás szerint szeptember 14-én kerül mozikba, az első előzetest pedig valószínűleg a Hang nélkül című film amerikai vetítései előtt mutatják be.

4.
4.
hedzsooo
#3: Az a ragadózók vére, zöld + foszforeszkáló
3.
3.
markoci555
ott alul középtől kicsit jobbra mintha egy kis zöld valami világítana
egyébként nem nagyon izgat a film, a régieket szívesen nézem újra, de az új ,vagy amikor egymásba öntik az alienekkel már nem jött be annyira
2.
2.
Matt8888
Ez olyan mintha az operator elment volna kullantani
1.
1.
Slik
remelem a sok ver melle tortenetet es ertelmes szereploket is kapunk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...