Összefoglaló a State of Decay 2 újdonságairól

  • Írta: Shifty
  • 2018. április 5.
  • Videó
Link másolása
Tegnap vette kezdetét Bostonban az idei PAX East, ahol az Undead Labsnek is van egy külön standja, ahol természetesen a State of Decay folytatása kapta a főszerepet. A kiállított tévéken a hajtás utáni előzetest láthatják a kilátogatók.

Azt az előzetest, ami a korábbi masszív játékmenet-bemutatók után nem biztos, hogy nyújt újdonságot, de arra tökéletes, hogy remekül összefoglalja, mit kínál majd a második rész. Láthatjuk a gyönyörű helyszíneket, a karakterekkel kapcsolatos menüket, az egyes tevékenységeket, de a zombik elleni harc és a vezetés is helyet szorított magának a kicsit több mint kétperces felvételen.

A State of Decay 2 május 22-én jelenik meg PC-re és Xbox One-ra.

23.
23.
LexerTheFirst
#22: Azért a Sunset Overdrive is elég kemény. Nem kell lehúzni, az ember játékhoz vesz konzolt, nem azért mert presztízs!

Márpedig látod, az Xbox jól fogy, jól fogy rá a PUBG is, a Forza is és a GOW is, csak a PS4 kelt el brutális számban.
22.
22.
adamsfamily
#15: Miért lesarkított?
A microsoft nem túlzottan erőlteti meg magát,hogy új címekbe fogjon.A Forza talán az egyedüli amivel érdemben foglalkoznak is.A Halo szériát folytatták,amikor megjelent a one és ennyi,meg kaptunk egy remastered kollekciót.

#17.:Szerintem a Forza viszi a hátán az egészet,meg a homeolás lehetősége.
21.
21.
LexerTheFirst
#20: Nagyon jó lenne valami komoly történettel rendelkező játék. Az garantált siker lenne, ha nem basszák el. Valami olyan story mint a Heavy Rain, csak nem Quantic Dreames megvalósításban.
20.
20.
PaprikaJancsi
#17: Reméljük, hogy így lesz, és baromi jó címeket fog bejelenteni az MS!
19.
19.
PaprikaJancsi
#16: Ja, főleg, hogy a 4.rész is, ha nem is nagy durranás egy teljes mértékben jó kis cím lett. Na a Judgment, azzal már voltak gondjaim xD
17.
17.
LexerTheFirst
#15: Valóban nem túl fair csak a legnagyobbakat felsorolni, de A+ ex kell a népnek sajnos! De egyébként a Forza egy hatalmas érv az Xbox mellett, én máig szeretnék PS-re egy kibaszott autós játékot.. az NFS olyan messze került magától mint állat, a GT Sport meg hát nyah, langyos. A lényeg hogy az Xboxnak vannak exei, csak az elmúlt egy-másfél évben nem jöttek. De majd idén!
16.
16.
McDuff
#12: "a Gears of War-ból pedig már a 3. sem volt nagy durranás."

jajjajjajjj, remélem csak elírtad és "4" akart az lenni.
15.
15.
PaprikaJancsi
#12: Imádom ezeket a lesarkított felsorolásokat :D
14.
14.
markoci555
ha az újdonságokat be lehet tenni egy 2 perces videóba ott már baj van
ne is említsük, hogy több mint a fele semmit nem mutat:
-körülnéz az ember... igen, meg kell mutatni hogy szebben néz ki, de ennek alapvetőnek kéne lenni
-aztán építget, ami az elsőben is volt
-aztán készíthetünk cuccokat, szintén volt
-utána végre valami új dolog, a karaktereket nézegette, meg előléptetett valakit vezetővé, de azt hogy mire jó az, vagy ilyesmi, arról semmi
-aztán harc, kb semmi új, csak pár mozgás, ami teljesen felesleges, ki a tököm venne fel egy zombit, csak azért hogy nagy erővel el****a 2 méterre? Az egy dolog hogy ezzel veszélyezteted magad, de még felesleges erőpocsékolás, ami apokalipszis idején egy nem kis dolog, mivel konzerveken élsz csöves szinten, játékban véve meg rendkívül fontos "stamina" pocsékolásnak tűnik
- autókázás: semmi új, de ha a fizikáján javítottak az már lehet valami, de a videóból nem derül ki annyira, pont inkább az ellenkezője...
azt el se várom hogy ne durranjon el a kocsi csak mert nekimentem 10 zombinak, mert túl bonyolult lenne igaz?
Ha a valóságról mintáznák, akkor igen, ha nekimegyek orral belemegy a husi a motorba, és elképzelhető hogy lerobban, de ha oldalból farolok rájuk, akkor ne legyen már semmi baja az autómnak... vagy ha hátulról ütögeti a csomagtartót az miért roncsolja szét az egész autót? 2018-at írunk, még mindig nincs az ilyen nyílt játékokban normális autósebződés?
-és a végén kettétépi a játékost, hol is láttam? Ja igen, ugyan ez az animáció volt az elsőben is...


Még mindig a korábbi véleményemen vagyok: adják ki ugyan azt, pár újítással (eddig ilyennek is tűnik) DE legyen sokkal változatosabb. És ez nem fog kiderülni egy 2 perces videóból, vagy egy fél órás gameplay-ből, ehhez játszani kell a játékkal, és kiderül, hogy amikor beviszed a kaját haza tizedszerre, akkor ugyan azt mondják megint, már hatodjára, vagy még mindig hallasz új társalgást?
Vagy hogy mennyi és milyen mellékküldetések vannak? Van kb 3-4 és ismétlődik? Vagy végre bővítették, frissítették, pl: nem retardáltak az emberek hogy egyedül kimennek és neked kell visszahozni állandóan?
stb stb
13.
13.
Anti4730
#12: Plusz ott van meg a sunset overdrive:)) tenyleg nem sok de en például a sunset overdrive miatt vettem végül xboxot es nem ps4-et:D ezzel csak azt akarom mondani, hogy vannak azert jo páran akik végül egy max ket játék miatt döntenek hogy melyik konzolt vegyék, es igy nem feltétlenül számít ha kevés az exkluzív ha azok tenyleg jók.
12.
12.
adamsfamily
#1: Az a baj,hogy csak az ilyen gagyi játékokat ontja magából.Ps fronton van egy csomó exkluzív cím amióta kijött a konzol és még lesznek is,Xboxon kaptunk 2 Forza Horizont,3 Forza motorsportot,Halo 5-öt,Master Chief collection-t és nagyjából ennyi ami említésre méltó cím volt.Jöhetnének értelmes játékok is,mert egyelőre az exkluzív felhozatal elég gyenge.Ott volt anno a Fable széria,azt is hagyták a süllyesztőben végezni,a Gears of War-ból pedig már a 3. sem volt nagy durranás.
9.
9.
Rakottkrumpli
Pont olyan gagyi, mint az első rész...
8.
8.
GAMEROD
Csak azt nem értem miért kell világítaniuk a zombik szemének. Akkora ökörségnek tartottam a többi játékban is.
7.
7.
LexerTheFirst
#5: Sea of thieves, state of decay
6.
6.
LexerTheFirst
#4: Ebben egyetértünk szerintem. Ha többjátékos élmény akkor Xbox ebben az évben
5.
5.
killer13
#2: Tudnál segíteni? Melyik a másik?
4.
4.
PaprikaJancsi
#2: Igaz, kijavítanám arra, hogy nagyon ráálltak erre a vonalra most így az év elején.
3.
3.
kamgecam
Rohadt jo lehet ezt együtt haverokkal tolni! Tetszetős!
2.
2.
LexerTheFirst
#1: Azért az ontja magából az egy kicsit túlzás :D én kettőt számoltam, de javíts ki ha tévedek
1.
1.
PaprikaJancsi
Újabb tökéletes coop-os cím, az MS csak úgy ontja magából. Ezzel is elrepülnek majd a napok/hetek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...