Hírarchívum - 2022. november

Újabb látnivalón a Wo Long: Fallen Dynasty

A Nioh-sorozat készítőinek új játéka most egy újabb, közel 8 perces gameplay videót kapott. Továbbra is bizakodva várjuk a Wo Long: Fallen Dynastyt.

A Modern Warfare II zeneszerzője nem érzi magáénak a soundtracket

A Call of Duty: Modern Warfare II zeneszerzője közölte, hogy még a hivatalos soundtrack megjelenése előtt elhagyja a projektet.

Az A Plague Tale: Requiem már több mint egymillió játékost ért el

Az Asobo Studio patkányoktól hemzsegő, az A Plague Tale: Requiem című játékához már több mint egymillió játékos özönlött.

Új bolygók, Rayman és még sok más is csatlakozik Marióhoz 2023-ban

A Mario + Rabbids: Sparks of Hope az idei év egyik legjobb játékaként van számon tartva, és úgy tűnik, a sikersztorit 2023-ban is folytatni szeretné...

Nyilvánosságra kerültek a Ghostrunner 2 első látványtervei

A Ghostrunner folytatását már korábban bejelentette a 505 Games kiadó, ma pedig betekintést nyerhetünk a fejlesztés alatt álló játék látványvilágába is.

A Colossal Cave PlayStation 5- és Xbox Series-verziókkal bővül

A Colossal Cave a korábban bejelentett Switch-, PC- és Quest-változatok mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megjelenik.

Hegymászós platformjáték érkezik: a Surmount

Indiana-Jonas és Jasper Oprel fejlesztők bejelentették a Surmountot PC-re, a játék várhatóan 2023-ban fog megjelenni.

Mutatós darabbal bővül a középkori játékok listája

A Haenir Studio egyelőre nem jelentett be megjelenési dátumot, de a Blight: Survivornek már egy gameplay előzetesét is megnézhetjük.

800 millió dollárt hozott össze az új Call of Duty az első hétvégéjén

Utaltak már erre jelek, mostanra pedig az Activision is megerősítette: elképesztő rajtot vett a Call of Duty: Modern Warfare II.

Dátumot kapott a Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse újrázása

Hamarosan nyugatra is eltalál a Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse: a készítők egy új trailer kíséretében jelentették be az újrázás megjelenési dátumát.