Hírarchívum - 2022. november

Újabb előzetesen a Sherlock Holmes: The Awakened-remake

Először láthatjuk mozgásban a Sherlock Holmes: The Awakened-remake-et, egészen elképesztő a fejlődés az eredetihez képest.

Kiadós gameplay videón a Wanted: Dead

A Ninja Gaiden és a Dead or Alive egykori fejlesztőiből verbuvált Soleil tagjai most fél órán keresztül mesélnek a készülő játékukról, miközben játszanak vele.

Megjelenési dátumot kapott az Atomic Heart

Végre megtudhattuk, mikor jelenik meg a szovjet BioShocknak is becézett Atomic Heart. Mindezt egy hangulatos előzetes keretén belül jelentette be a kiadó.

Megérkezett az Avatar: A víz útja második előzetese

Idén decemberben végre mozikba kerül a 2009-es Avatar folytatása, mely végre megkapta a második kedvcsináló előzetesét is.

Megvan, mikor jelenik meg a PS VR2, nem lesz olcsó

A Sony egy hivatalos blogposztban leplezte le a PlayStation VR2 megjelenési dátumát, valamint ajánlott fogyasztói árát - a szemüveg drágább lesz, mint maga a PlayStation 5.

Kék fény nélkül is játszhatsz a The Last of Us hőseivel

A The Last of Us: Escape the Dark egy új társasjáték, amelyet a Naughty Dog szeretett játékfranchise-a ihletett. Rajongóknak kötelező!

Nagy dobásra készül az EA a jövő év elején

A befektetőknek szóló keddi konferenciahívása során az EA elmondta, hogy valamikor 2023. március 31. előtt tervezi egy "jelentős IP" kiadását.

Kozmetikai frissítést kap a Disney Dreamlight Valley

A Disney Dreamlight Valley hibáit kijavították, pontosították a missziók leírását, és az Xbox-konzolokra még szebb megjelenést is biztosítottak a készítők.

Bezárja kapuit a korábban Square Enix Montréal néven ismert Studio Onoma

A stúdió új anyavállalata, az Embracer Group - ami csak idén nyáron vásárolta meg a stúdiót - kedd reggel jelentette be a változást.

Andrew Wilson nagy reményeket fűz a Wild Heartshoz

Az Electronic Arts vezérigazgatója, Andrew Wilson egy, a befektetőknek tartott konferenciahíváson elmondta, hogy nagy reményeket fűz a Wild Hearts című szörnyvadászos játékukhoz.