Hírarchívum - 2023. március

Tekken 8 - traileren Jun Kazama

A Bandai Namco sorra leplezi le a készülő játék karaktereinek dizájnját és mozgását bemutató rövid trailereket, ezúttal Jun Kazama kerül reflektorfénybe.

Megjelent a Steamen és Xboxon a Sifu

A kungfus játék egy év Epic exkluzivitás után debütál a Valve boltjában is és Xboxon, ráadásul rögtön kedvezménnyel. Elérhető a játék negyedik kiegészítője ingyenesen, amely bőven megdobja a játékidőt.

A Steamre tart a legnépszerűbb Nintendo-emulátor

A Nintendo GameCube és Wii játékait emuláló Dolphin hamarosan korai hozzáférésben lesz elérhető a Valve áruházából. A Nintendo reakciója még várat magára, azonban nem nehéz kitalálni, hogy mi lesz.

Bobby Kotick nyílt levélben üzent a Sonynak

Az Activision Blizzard vezérigazgatója is a Sonyt teszi meg felelősnek azért, mert a felvásárlás nem történt meg, azonban az még az FTC és az EU továbbra sem hagyta jóvá azt.

Problémás a The Last of Us: Part I PC-s rajtja

Pár órával a megjelenés után már 2.000 negatív értékelést szedett össze a játék. A probléma ezúttal az is az optimalizálatlanságból: fagyások, játékösszeomlások nehezítik meg a játék élvezetét.

Launch traileren a PC-s The Last of Us: Part I

Egy feldúlt civilizációban, ahol a fertőzöttek és a mindennapi kihivásoktól megedződött túlélők élnek, hősünk, Joel arra vállalkozik, hogy a 14 éves Ellie-t az ország másik végébe kisérje. PC-re is befutott a Naughty Dog játéka.

Magyar fejlesztésű hackerszimulátor a DROP - System Breach

Ma jelent meg a magyar Etherfield Studio játéka, a DROP - System Breach, amely egy hideg, szétkapcsolt és paranoiás jövőben játszódik. Itt nincs egységes szervezet, minden vállalat saját digitális erődöket épített ki.

Minden, amit a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomról tudni kell

Ma délután Link ismét akcióba lendült, a Nintendo pedig sok fontos információt elárult a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom játékmenetéről. Emellett a különleges kiadásokról is lehullt a lepel.

Nagy frissítést kapott a Company of Heroes 3

A Relic bejelentette, hogy mától ingyenesen tölthető a Company of Heroes 3 első nagyobb frissitése, az Operation Sapphire Jackal, amely napi és heti kihívásokkal örvendezteti meg a stratégákat.

Itt nézheted meg a Zelda témájú Nintendo Directet

A Nintendo végre begyújtja a rakétákat, és rajongók ezreinek álmát váltja valóra: 10 percig láthatjuk mozgásban a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. A bemutatót nálunk is végigizgulhatjátok!