Hírarchívum - 2024. május

Egyedül maradunk a No Man's Sky új frissítésében

A mától elérhető Adrift egy olyan alternatív univerzumot tár elénk, ahol mi maradunk az utolsó értelmes lény, és megtapasztalhatjuk a teljes magányt. Persze, a világ nem lesz kevésbé veszélyes, sőt!

Pert nyert a csalások forgalmazói ellen az Activision

A Bungie után az Call of Duty-kért felelős kiadó is sikeresen perelte egy csalásokat készítő és forgalmazó oldalt, viszont a Destiny 2 fejlesztőihez képest és lényegesen komolyabb kártérítés üti a markukat.

Mortal Kombat 1 - gameplay traileren Homelander

Az Amazon Prime-on futó The Boys főgonosza rendkívül népszerű, így nem is csoda a NetherRealm véres-beles játékában is tiszteletét teszi. Most azt láthatjuk, hogy hogyan bánik ellenségeivel.

Elindult a Playables, a YouTube saját játékos felülete

Egyelőre csak pár tucat arcade cím érhető el itt, és nem is minden felhasználónak, viszont a tervek szerint úgy a játékok, mint a játékosok körét is tovább bővíti majd a Google.

Befutott a Vaiana 2 első trailere

Az ősszel érkezik majd a makacs és bátor lány történetének folytatása, az eddigi információk alapján csak a mozikba, és most már itt is van az első kedvcsináló hozzá.

SGF 2024: Holnap este lesz a rebesgetett State of Play

Lassan hetek óta hallani a pletykákat a Sony soron következő műsoráról, amit még májusban megtartanak, viszont erről nagyon hallgatott a Sony. Egészen mostanáig.

SGF 2024: Holnap éjjel Marvelous Game Showcase!

Ha szereted a japán játékokat, akkor érdemes lesz figyelemmel követnek a Marvelous idei nyári műsorát. A 30 perces adás holnap éjfélkor kezdődik, vagyis érdemes kávét bekészíteni!

XDefiant - ha nincsenek könnyű ellenfeleid, akkor te vagy a könnyű ellenfél

A skill based matchmaking témája hosszú évek óta forró topik az FPS-ek műfajában, az XDefiant pedig szembement az árral. Sokak imádják a mesterkélt balansz hiányát, mások azonban rájöttek, hogy ők jelenleg az áldozatok.

Az Xboxnak gyártanak új játékot a Rocksteady egykori alapítói

Sefton Hill és Jamie Walker a Rocksteady Studios megalapításával váltak ismertté, jelenleg azonban a Hundred Star Games csapatát vezetik. Ez a stúdió pedig a pletykák szerint az Xbox markába csapott.

HWSW: Kártékony válaszokkal sokkol a Google AI-keresője

Alig néhány nappal az indulás után hamis vagy félrevezető válaszok garmadájáról számoltak be a Google kereső generatív AI-alapú keresését használó internetezők - írja a HWSW.