Újabb bannolási hullám az Xbox Live-on

  • Írta: fojesz
  • 2008. november 12.
  • Érdekesség
Link másolása
A fórumokat ismét elárasztották a Microsoft újabb bannolási hullámáról szóló hírek: az elmúlt napokban több ezer játékos Live-hozzáférését törölték és tiltották le.
A fórumokat ismét elárasztották a Microsoft újabb bannolási hullámáról szóló hírek: az elmúlt napokban több ezer játékos Live-hozzáférését törölték és tiltották le.



Nem győzünk elégszer figyelmeztetni benneteket, hogy ne töltsétek le az internetről a játékokat, pláne a korán megjelent X360-as címeket, ha pedig mégis megtennétek, a Live-ot jó messziről kerüljétek el. Nos úgy tűnik, az említett több ezer kolléga mégis felmászott a Live-ra a hivatalos boltokbakerülés előtt napokkal letölthetővé vált Gears of War 2-vel és a Call of Duty: World at Warral, jutalmuk egy állandó kitiltás volt az Xbox Live területéről (pedig mi megmondtuk!). A tisztogatási hullám azért is érdekes, mert állítólag ez tűnik eddig a Microsoft legnagyobb bannolási akciójának mind közül - remélhetőleg az érintettek tanultak az esetből.
41.
41.
InTheAsylumPlayrooms
Hát én már ezt nem értem, valahol nekem azt mondják, hogy Magyarországon van XBOX LIVE, máshol meg azt mondják nem, de majd lesz, most van Live vagy nincs?
40.
40.
swat
Sok birka!! De mit várnak ekkora árak mellett
39.
39.
tsam16
Hát sztem is azért werezolnak a legtöben mert sajnálnak kidobni X ezer ft-ot egy játékért amit egy idö után ugyis kidobunk... Am meg mindenki ki fogja nöni ezt a "nagyjátékos" korszakát csak idö kérdése.
38.
38.
niko_69
én ehhez csak annyit füznék hozzá,h nyáron anGiában egy utolsó suttyó mosogatóként óránként 5,5 fontot kerestem. egy új xbox játék kerül kb max 40 fontba. tehát egy napi kerestem volt kb. szerintettek vettem eredeti játokokat?NANÁ, sőt ott olyan akciók vannak h egy kifutott játékot meg lehet venni 10(!) fontért. ne a magyar embert bántsátok a warezelésért,hanem azt h nagyon gyenge a magyar gazdaság. kint senki nem werezol mert mindeki jól keres.ott még az mp3ért is fizetnek.izmosítsák fel a gazdaságunk és higgyétek el nem lenne ennyi warezolos.csórók vagyunk ennnyi. a csórónak lenni nem bűn
37.
37.
gogle
36.
36.
Celeborn
Egyébként amennyibe egy modell festék kerül, annyit boldogan kiadnék egy játékért. De kétszer annyit is. Másfelől, egy szar játék árát visszaadják? Mert ha mondjuk kiadok 1 játékért 15 rugót, és 1 óra játék után azt mondom, hogy szar, akkor mi van? Kidobtam a pénzem az ablakon? Persze, erre vannak a demók. Már ha vannak. Én nem a legalitás ellen akarok beszélni, mert én is megvenném a játékokat, de ennyiért? Akárhogy is nézem, nagyon drágák. Mondjuk az xbox ilyen szempontból még mindig jobb helyzetben van, mint a PS3. Egyébként vannak legális játékaim is. Van köztük ami 5 floppy-s, de már tönkrementek. :( Van kazettás legális játékom is, csak már C64-em nincs. :(
35.
35.
Celeborn
Ha a modellező letölthetné internetről a festéket, hidd el, letöltené. De nem lehet! Ha az xbox-os játékhoz is csak betörés árán lehetne hozzájutni, nem tenné senki. Persze ez nem mentesít senkit a felelősség alól, de ne hasonlítsuk már össze a kettőt.
34.
34.
RedBoyforCE
Akinek annyi esze nincs, hogy megjelenés előtt nem játszik LIVE-on még meg sem jelent játékkal, az meg is érdemli hogy bannolják. Egyébként ha bann-van, akkor ott a KAI... Nem ugyanaz az élmény, de lehet multizni vele...

Amik megvannak BOX-ra játékok, mind eredetik nekem. Nem sok, de dolgozom, és a gyűjtött pénzt. Nem elbulizom, hanem a barátnőmre és a hobbimra költöm. És itt vannak sokan eltévedve... a játék is egy hobbi... mi lenne, ha a modellező ellopná a festéket a repülőgépéhez a boltból? Vagy vízfestéket használna? Elgondolkodnék...
32.
32.
Celeborn
35: Egyetértek. Én pl. nem is vettem volna box-ot, ha nem lenne warez. Számomra az a pofátlan, hogy egy játékért 15e Ft-ot kérnek, amit aztán 1 hét alatt, napi max. 2 óra játékidővel végigtolok. Ez mondjuk egyenlő 7 mozival időben, ami még mindig fele annyiba kerül, mint a játék. Egyrészt hülye lennék kifizetni ennyit ilyen kevés kikapcsolódásért, másrészt nincs is rá pénzem. Egyébként nem vagyok büszke rá, hogy nem tisztán tolom, és gyakran megfordul a fejemben, hogy de jó lenne... de akkor sem tehetem meg. Örüljenek azok, akik megtehetik, hogy megveszik a jó kis játékokat.

Ja, még fel sem merült bennem, hogy felmenjek LIVE-ra...
32.
32.
some
Haha, megérdemlik, már bocs! :D Most komolyan, ne kardoskodjatok már eme cigánytolvaj mentalitás mellett, amit a warezosok levágnak!
31.
31.
ibenny
A warezhoz: sokan szeretik tevedesbol azt gondolni, ha nem lenne warez, akkor mindenki megvenne eredetiben a jatekokat. Ez hatalmas tevedes, legtobben (koztuk en is) akkor nem vennenek semmit, konkretan. Lehet nagyon utalni a warezolokat, csak eppen teljesen felesleges.
30.
30.
Pukhi-zik
NereusLaceee: Felére? ezt ki mondta neked?

Amugy fele is sok helyen csak nem hunniában.



Birom ha valaki ugy számol ,h ha nem kaloz akkor tuti eredetiben is megveszi.

Sztem meg sokan vagy warez vagy semmi.
28.
28.
ACDC 4ever
valami hasonlót csinál oprendszernél is nem?

hogy ha letöltesz vmi MS alapú cuccot és nem eredeti

az oprendszer akk nem tom mi lesz
28.
28.
ACDC 4ever
valami büntetés

gondolom

27.
27.
tjames
Szerintem jogos. Aki warezol, vagy csal mint állat, az tüntettessék csak el a LIVE-ról. És aki ezen még háborog.....az nézzem inkább magába.
26.
26.
NereusLaceee
Gael, aranszive...



Akkor mégis csak fizetünk az internetért.
25.
25.
Gael
15:senki sem fizet az Internetert,az ingyenes.Azert fizetunk,hogy hozzaferjunk.Azert,hogy ne ingyenes regionalis kozpontokba kelljen elmenni netezni,hanem az otthon kenyelmebol tehessuk meg.Azon belul a Live egy privat szolgaltatas,amit fenntartanak,szerkesztenek.Es ingyenes az is alapbol,ha valakinek nem felel meg az ingyenes tartalom es tobbet akar a Live-on,az fizet erte.Ha te csoro vagy,akkor ne sirankozz,hanem szerezz penzt.
24.
24.
NereusLaceee
bitbandita elég hevesen írta körül, de 18# egy különös állatfaj, aki szerintem nem rég nőtte csak ki a Balatonparton homokban mászós tapicskolós eperfagyikenős korszakát, és valószínű a suliban a WC-ben dohányzik, mert... az is úgy a menő.

Remélem minél előbb megkóstolod a kokaint is :)



De visszatérve az XBOX témára... nincs box-om. PC-s vagyok. Valamint Warez... a játékaim 80%-ban netről, meg haver-haverjától másolva vannak meg. Örülök hogy játszatok velük, de egy valaminek jobban: az újabb játékok warez szemmel túl vannak már bonyolítva. Egy sima crack nem is elég. DVD védelem, Online ellenőrzés... ha mindent megcsinálsz, még akkor is csak ideig óráig megy a játék.

Hogy ennek miért örülök, a warez-t csírájában el kellene folytani. LEGO-zni sem lehet gyufás dobozzal. Azt is meg kell venni (megjegyzem, a LEGO nem olcsóbb, de tovább el tud szórakoztatni ha sok van belőle, mert kombinálható, gyerekkkorom egésznapos elfoglaltsága volt, nem fájt tőle a szemem, és nem tompította az agyam, ajánlom a fiatalabbak figyelmébe)...

Hno de a lényeg amért elkezdtem: ha sikerülne a feltört játékokat elnyomni, a warez-t kiszorítani, azzal csak jól járnánk. Többe kerülne, de körülbelül felére lehetne szorítani a játékok bolti árát.
23.
23.
bitbandita
24.folyt.: 18#nak, még mindig...: Nem ragazom tovább, mert már így is sokat írtam, de még sok dolgot le lehetne írni, hogy a lánc végén mi felhasználók miért szívnánk. De akkor ott van még a lánc következő szeme a kiskereskedő, utána a nagykereskedő és/vagy forgalmazó, következő a kiadó és így tovább. A lényeg, hogy a Microsoft bukik rajta utoljára (és a legkevesebbet) EZEN, szóval el lehet gondolkodni, már ha e komoly művelet nem haladja meg a képességeid. Agyad az nem sok az látszik, csak a pofa (jó vastag bőrrel ellátva) nagy, csak egyszer be ne törjön...
22.
22.
bitbandita
23.folyt.: A gond pedig nem az, hogy a Microsoft bukik rajta, mert nem ő bukik rajta (legalábbis legelőször és a legtöbbet)! Először is a lánc végén a gamerek. 1.: Nagyon jó példa erre a PC játékpiac: a warez hihetetlen elterjedése miatt van az ahol most tartunk: jóval később jelenik meg a játék, vagy egyszerűen ki se adják ha nem kaszált rendesen a konzolon. Ha pedig a konzolos warez is ilyen szinten, szinte exponeciálisan növekszik, akkor megnézhetjük magunkat. 2.: Az idő pénz, és egy minőségi, jó játékhoz sok idő kell, ergo a kiadó egyre kevesebb időt enged a fejlesztőnek, ezt meg nem kell megmagyaráznom ugye, hogy miért gáz nekünk játékosoknak!
21.
21.
bitbandita
18:18# gratulálok, és még büszke is vagy rá... az meg, hogy "lenoobozod" azt aki megveszi eredetibe meg egyenesen pofátlan, mocskos undorító dolog. A másik pedig: lehet, hogy az összefelhasználók számához képest nem is sok a warezolók száma, de gondolj már bele, hogy az a 2500 ember is mennyi lóvét jelent! Egy friss, jónevű játék kb 15e Ft, ez esetben 37ésfélmilla. Az általad említett Gears2 pont 10x ennyi: 375milla. És ez csak két játék, akkor talán kapisgálod már, hogy az összes "forgalomban lévő" warezolt game mennyi pénzt jelent?
20.
20.
Royal2991
én se "tisztán" nyomom mivel nincs elég pénzem az eredetit megvenni, de ha lehetne az összeset amit eddig szereztem megvenném
19.
19.
Gael
a csalokat beszopatjak.Ennek igy kellene lennie mindenfele.Legalabb ebben peldamutato az MS
18.
18.
Scoo
Az a baj itthon, hogy ha valaki nálunk tisztán nyomja azt hülyének nézik, a warezosok meg roppant büszkékre hogy hahó én nekem ingyen van és még live-on is vagyok! Ahelyett, hogy inkább csendben maradnának.

#18: ha annyi lóvéd van hogy félévente vegyél egy kiflashelt xboxot akkor rohadt pofátlan dolog, hogy nem eredetibe veszed meg a játékot

Ui: mielőtt azt hinnétek én tisztán nyomom, elárulom, hogy nem. De nem is vagyok erre büszke.
17.
17.
Grizzly4x4
Érdekes mód nekem több mint 1 éve van boxom azóta kihasználtam mind a három hónap ingyen goldod pusz vásároltam is 3 hónapos reget nyárra , sokmindent warez nyomtam és érdekes mód még mindig fennt vagyok live-on ennyi!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...