Új játékmóddal bővül a Left 4 Dead

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogy arról már beszámoltunk, készül a Left 4 Dead legújabb extra tartalma, mára pedig arra is fény derült, hogy mire számíthatunk az ingyenes kiegészítőben.
Ahogy arról már beszámoltunk, készül a Left 4 Dead legújabb extra tartalma, mára pedig arra is fény derült, hogy mire számíthatunk az ingyenes kiegészítőben.



A Gametrailers TV legújabb adásából derült ki, hogy a PC-re és X360-ra egyaránt megjelenő csomag Survival Pack névre hallgat, s várhatóan ingyenes lesz. A DLC-ben helyet kap a Death Toll és a Dead Air Versus módban is játszható változata, valamint új játékmódot is kapnak a játékosok, amely a pakk elnevezéséhez hasonlóan a Survival címet kapta. Utóbbi lényege, hogy a játékosok az elérhető tizenkét pálya valamelyikén minél tovább húzzák a folyamatosan támadó zombikkal szemben. A DLC valamikor a tavasz folyamán érkezik, valószínűleg egy időben a két platformra.
9.
9.
Tiborc995
háát experten végigtoltam hááááát nem volt naon kihívás benne szntem több zombi kéne az uccákra XD és akk télleg jó túlélő játék lenne szertintetek??
8.
8.
Tiborc995
Az lenne a legjobbb ha lenne benne bónusz mert elég rövid a játék és egy pár új pály jól esne v vmi új szöny az is vicces lenne

7.
7.
Doc.
Láncfüréész :D áh az fasza lenne
6.
6.
Slik
Chavez jo otletet mondott :D kaszabolni a zombikat :D
5.
5.
Chavez
Azért egy lángszórót vagy lánfűrészt elfogadnék, vagy mindkettőt :D Mág is csak horrorjáték, khm ill. film, ugye :D
4.
4.
Batri
depresszió köszönjük ezt az újabb észveszejtően hosszú és érdekes hozzászólást -.-

legalább ne más kommentjét utánnoznád...
2.
2.
nameless
Én meg azt remélem, vagyis inkább ajánlom a valve-nek, h ingyenes legyen, mert ha elkezdik itt ezt a fizetős DLC dolgot, akkor kurva világ lesz...
1.
1.
Chavez
Jaj végre már. Remélem új fegyók is lesznek a dlc-be. nagyon remélem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...