Jövőre folytatódik az Alien vs. Predator

  • Írta: fojesz
  • 2009. február 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik az Alien vs. Predator: a népszerű játék (s nem a film) folytatását ismét a Rebellion fejleszti, s várható megjelenése jövőre esedékes.
Folytatódik az Alien vs. Predator: a népszerű játék (s nem a film) folytatását ismét a Rebellion fejleszti, s várható megjelenése jövőre esedékes.



Nehezen tudnám eldönteni, hogy az Alien vs. Predator filmek közül melyik sikerült rosszabbul, a játékot mindenesetre imádja a közönség, így nem  volt kétséges, hogy a Sega él a lehetőséggel, s a jogokat felhasználva 2010-re új játékkal kedveskedik nekünk a sorozatot folytatva. A készítők egyelőre nem árultak el semmit a folytatásról, de megígérték, hogy újdonságokból nem lesz hiány - az első részletekre nem kell már sokat várni állítólag. Ezzel együtt kiderült, hogy az Aliens: Colonial Marines valószínűleg nem tud megjelenni az idei év első negyedében, egy picit valószínűleg késni fog a játék.

Kevésbé vidám hírekkel szolgált a Sega Sammy Holdings üzleti helyzetjelentése. A játéktermi gépeket és más hagyományos játékokat is gyártó cégcsoport több, mint 235 millió dolláros veszteséggel számol márciusig, mikorra véget ér az idei üzleti év. Száztíz Sega játéktermet zárnak majd be vagy adnak el, s várhatóan 560 ember kerül elbocsátásra a 3100 alkalmazott közül. A válság miatt szükséges költségcsökkentés az új fejlesztéseket is érinti: körülbelül 20 százalékkal kevesebb új produktumot várhatunk a Segától.
13.
13.
pjoco
Imádtam az első két részt! Már nagyon várom a harmadikat ja és persze a Aliens: Colonial Marines-t is!

A filmek tényleg gyengék de azért meg lehet nézni őket és talán a harmadik részben tudnak valamit mutatni majd!
12.
12.
Harkat
13: Van harmadik rész? Gyere már át a Filmes kérdésekbe akkor hogy ezt megvitassuk:)
11.
11.
felegyi
12# Áááh Predator 1 mekkora volt... kedvenc filmjeim között van. 2-rész is fasza bár a beton jungel nekem nem jött be. A 3.-részről ne is beszéljünk... még hogy Predator, az egy rakás sperma!
10.
10.
Daveout
Az h az AvP filmek el lettek b*szva az tény! Ezzel csak azok szálnak vitába, akik nem izgulták végig a nyolcadik utast vagy nem rettegteg a bolygó neve halál alatt! És akkor nem is beszélek a két Predátor filmről...ami talán (számomra) még nagyobb klasszis!

De ez a hír a játékról az én szívemet is megrebegteti! És tudok valakit aki még jobban fog örülni neki...a mi sí menőnk....tjames!
9.
9.
OldM4n
Wááááááá!!! Márciusban is késő lenne. :(((((( Lehet jelentkezni bétatesztre????



9: Azért SZAR az összes AVP film, mert fényévekre esik az AVP világától. Ennyi. NEM egy sima hent. Ha az lenne, akkor sikeres lett volna. Csak kellett volna hoznia a Swarcenmircivel lefektetett igényes, és kidolgozott Predator vonalat, keresztezve az Aliens világával. A játék TÖKÉLETES hangulatot hoz ma is! Ám a film ezt a hangulatot nem hozta...
8.
8.
ferrari123
Sztem az mindegyik kiraly.(film).Jo lenne egy 3. A jatekkal meg nem jatszottam.
7.
7.
kenny22
Mióta sikerültek rosszul az avp filmek? csak mert egy hent filmben hent van attól még nem rossz... max kritikus szemmel... nah meg nincs történet... mégis kinek kell történet egy agyatlan hent filmhez???

mind 1...

A bejelentésnek én is örülök a 2. rész még máig remekmű csak kicsit már csúnyácska a grafika...
6.
6.
LiMiT
Áhh szuper :) A 2. résszel annyit játszottam már online hogy hihetetlen. Egyszerűen imádom. :) Már most nagyon várom!
5.
5.
felegyi
Erre a hírre várok már... én sem tudom mióta! Egyetlen gond az hogy csak jövőre esedékes, de legalább lesz.
4.
4.
Harkat
Sejthető volt hogy az az áprilisi mejelenés nem akor lesz mint ahogy igérték Aliens: CM -nél. Viszont ez elég jó hír számomra lesz AVP 3, a 2-t minden évben kiviszem egyszer:) De remélem nem rontják el, vagy butítják le.
3.
3.
gerappa
Bazeee predator akarok lenni!
2.
2.
Dcrysis02
AVSP 2 meg a Primal Hunt után jól fog jönni.Meg ha netán a Colonial Marines taccs lenne. :)
1.
1.
gerappa
Épp nemrég jegyeztem meg hogy jöhetne már egy alien vs predator játék, és erre tessék. Tényleg jön. Ez örömhír.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...