Új trailerrel jelentkezett a Mafia 2

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 11.
  • Videó
Link másolása
A cseh remek legújabb mozgóképéből kiderül, hogyan és miért érdemes új mordályokat vásárolni maffiózónknak. Az alvilágban minden új nap ajándék.
A cseh remek legújabb mozgóképéből kiderül, hogyan és miért érdemes új mordályokat vásárolni maffiózónknak. Az alvilágban minden új nap ajándék. A 2K Czech fejlesztése lassan fél évtizede elkezdődött, lassan révbe is érnek a srácok, a médiatenger tajtékot is vet, meg sem áll a nyár végi megjelenésig. A mostani, Tools of the Trade névre hallgató videó rövid, tömör, de legalább a lényegre tér. Egy Tommy Gun mindig legyen kéznél.
 
15.
15.
Macifasz
#14: De azért a Mafia-ban Angelo és Sam között nincs olyan szoros barátság, mint Lance és Tommy között. Angelo inkább Paulival volt nagy barátságban. Szóval nem ugyan az.

Plusz a Vice City elég keményen koppint a Scarfaceból, míg a Mafia nem. Ez most persze nem a Vice City ellen szól, mert imádom azt is, csak megemlítettem.:-D
14.
14.
Kochee
AZ ugyanúgy modható a Mafia 1 és a Vice City kozt Sám végig a bárátod és a végén meg kell olnod a Mafiában. Viszent a Vice City-ban a Lance végig a bárátod és ugyánúgy a végén megolod.
13.
13.
Macifasz
#6: Mondasz valamit, de azért annyira nem durva a hasonlóság, hogy aggódjak. Sajna hasonló stílusú játékoknál nagyon nehezen lehet valami egyedit alkotni karakterek terén, de azért jó lesz ez. A mafia hangulat minden videóban a toppon van, és ez a lényeg. Mindig is közel állt hozzám ez a stílus, az első rész az egyik legjobb game, amivel valaha játszottam. Reméljük ezután is elmondhatom majd ezt.
12.
12.
Knodros
#11: Bmeg ez már Facepalm kategória. Megkockáztatom, bikinis csajok nélkül is elképzelhetőek hasonló karakterek, hangulat.



Egyébként ilyen szempontból mondhattam volna Scarface-t is, talán onnan nem hiányolná a sok IQ fighter a Thompsont meg a bikinis csajokat.
11.
11.
Kochee
Hát szerintem egyáltalán nem Vice City. Ha Vice City lenne akkor hol vannak benne a bikinis csajok a tengerpart a napsutét. Amúgy ha jól tudom a város neve Empire Bay lessz.
10.
10.
Knodros
#9: Egy indoklás nagyon nehéz lenne? Bár azt hiszem a szövegtan 8.-os anyag.
9.
9.
Slik
#8: Vice City ? nagyon nem :D
8.
8.
Knodros
XD. Néha jó lenne kicsit a történetre,karakterekre is odafigyelni, nem csak a Thompsonra meg a Zemgénegyvenkettőre.



Pl az első karakter engem egyértelműen Diazra emlékeztet,

a főszereplő és a barátja kapcsolata meg egy kicsit a Tommy+Lance dolgot juttatja eszembe az előző trailerek alapján.



És bár a történet főhőse nem egy Tommy Montana, azért jobban hasonlít rá, mint az első történet jófiús gengszterére.
6.
6.
Knodros
#5: A karakterek nagyon hajaznak az ottaniakra ,elég "Miami Vice"-osok.Plusz ez már közelebb áll időben a VC-hez,mint az eredeti játékhoz.
5.
5.
Macifasz
#2: Vice Cityre? Lol, engem semmi nem emlékeztet arra, pedig jópárszor kitoltam.

Ha hozza az első rész szinvonalát, nálam már az év játéka.
4.
4.
Samsungkris
jó jó,ezeket már láttuk csak más szemszögből. Mutassanak mást a játékból,amugy nagyonvárós : )
3.
3.
Mathia$
Ez nagyon nagy, egyre jobban várom! MG42-vel durván lehet majd szedegetni :)
2.
2.
Knodros
Eléggé hajaz a Vice City-re így ez alapján, még jobban mint az első részre.Ha lesz olyan (humoros) a története, mint a Mafianak, akkor majd megveszem, ha lemegy az ára, a listámon azért előrébb van egy-két cím.
1.
1.
Slik
El nem tudom mondani mennyire várom :) Látom lesz itt is fegyveres mint Vincezo az első részben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...