Egy raklap látnivalón a The King of Fighters XIII

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 12.
  • Videó
Link másolása
A The King of Fightersnek nagy hagyománya van - főleg a japán és az amerikai piacon -, s legalább ugyanekkora a lelkes követőbázisa. Hosszas várakozás után októberben révbe ér a tizenharmadik epizód - ennek kapcsán gazdagodtunk most egy halom képpel és egy gameplay videóval.

Tavaly júliusban már debütált az új rész a japán játéktermekben, bő egy évvel később pedig az otthoni konzolok is élvezhetik a hamisítatlan anime stílusban készült bunyós játékot. Itt lesz nekünk Billy Kane a Fatal Fury-ból és sok más érdekes, ismerős figura is.

A rajzfilmszerű grafika ne tévesszen meg senkit, igazán kiforrott és mélységekbe menő verekedős cím van kilátásban októberben Xbox 360-on és PS3-on. Nézzünk bele a tömény játékmenetbe is:

Köszönjük, sanyi80!

4.
4.
Sheodon
A japán játékokkal nincs semmi bajom (sőt, szerintem jobbak, mint az amcsi/eu-s gammák), de ez tényleg nem néz ki valami jól. Ha verekedős játék, akkor nekem marad a Soulcalibur (bár most az MK-val is nagyon jól elvagyok), főleg a CaS és a jó sztori miatt. Ez sem néz ki olyan rosszul, de az egész olyan üres és ötlettelen. Régen elment volna ez, de szinte semmi újítás nincs, ugyanazt akarják ismét eladni, mint évekkel ezelőtt. Kifulladt már ez a széria.

Screenshotokon szörnyen néz ki valóban a játék, de a videón már emészthetőbb, érdemesebb azt nézni.
1.
1.
Norbi-wan
Az előző rész is gagyi volt, mi arra a biztosíték hogy ez nem lesz az?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...