Assassin's Creed III - mit tud a Wii U-verzió?

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 26.
  • Hír
Link másolása
Ma már a második szivárgással van dolgunk a Wii U kapcsán, a Darksiders 2 beszédes fejlesztőinek érdekességei mellett az is kiderült, hogy az Assassin's Creed III milyen extrákkal várja a rajongókat a Nintendo konzolján. Annyi már most biztos, hogy az új kontroller fokozza majd a játékélményt.

Az Assassin's Creed-széria először teszi majd tiszteletét asztali Nintendo-konzolon: bár a DS-re több rész is megjelent, ha már nagyképernyő, a Wii-t nem környékezte meg a Ubisoft, maradt a PS3-nál és az Xboxnál, hogy a késve érkező PC-s játékokat már ne is említsük. Az Assassin's Creed III esetében ez is változik: október 31-én ugyan még csak a PC-s, PS3-as és Xbox 360-as változatokat várhatjuk, azonban ha a Wii U elrajtol, az első játékok között ott lesz a sorozat függetlenségi háborút feldolgozó epizódja is.

Eddig nemigen kaptunk információkat a Wii U-s verzió kapcsán, azonban a Nintendo Power jóvoltából okosabbak lettünk ezzel-azzal kapcsolatban, főleg ami a konzol spéci kontrollerének használhatóságát jelenti. A lap értesülései szerint az érintőkijelzős kontroller folyamatos kapcsolatot biztosít majd az Animusszal, állandóan láthatjuk rajta a térképet és navigációs eszközöket is kapunk. Az Animus adatbázisa és enciklopédiáját is itt olvashatjuk, ahelyett, hogy a játékot állítanánk meg, és a fegyverváltás is a képernyő tapicskolásával történik.

A legizgalmasabb fejlesztés persze az Eagle View megvalósítása lesz: a sorozat jól ismert "detektív módjában" a kontrollert felemelve kell pásztáznunk és nézelődnünk, és nem maga a játék színeződik el. A detektív módos hasonlat nem véletlen részünkről: anno a Rocksteady is úgy nyilatkozott, hogy ők is így oldanák meg a Batmannek ezt a részét Wii U-n.

6.
6.
batmanlego
#1: én erre annyit mondanék hogy lehet hogy a wii elavult a "toljuk az x-boxot" fajta emberek számára.minden esetre én várom és persze megértem mások véleményét is.lehet csak én gondolom így de örülök hogy én így gondolom
5.
5.
eximmice
#3: Velem is ugyan ez történt :S:D
4.
4.
KeXxX
Na mi van? Folyton a PC-t hype-oljátok, és szinte minden később jelenik meg rá. Tisztelet a kivételnek.
3.
3.
elite_hun
Épp rányomtam egy hirre amikor megláttam hogy van AC3-as hir. Mondom jeee, nyomtam is egy visszát erre megláttam hogy a wii u-s verzióról szól...
2.
2.
Kumite
Természetesen egyetlen dologtól senkit nem fog érdekelni a Wii U, főleg egy multiplatform cím csak keveset fog tudni hozzátenni a dologhoz. De az a kevés is számít, amikor már sok kicsi sokra megy...
És akkor még ott lesznek az exkluzívak, akár 1st, akár 3rd party címként (nem feltétlen a Nintendo címekre gondolok itt). Azok ugye alapjaitól kezdve tudnak úgy építkezni, hogy tudják, erre a kontrollerre fejlesztenek, nem kell azon aggódniuk, hogy ha kitalálnak rá pár jó dolgot, akkor hogyan oldják azt meg a kevesebbet tudó gépeken. Valószínű így fog elveszni vagy így fognak lebutítani jópár ígéretes ötelet.
1.
1.
Másnapos
Biztos jó lesz Wii U-ra is az AC3 de attól még nem érdekel maga A Wii U. (Mert szerintem nem csak én vagyok ezzel így de inkább kivárják az emberek mondjuk az új xboxot). DE EZ SAJÁT VÉLEMÉNY!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...