Sztoritrailert kapott az Of Orcs and Men

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 6.
  • Videó
Link másolása
Balgaság lenne elsiklani a Focus Home Interactive és a Cyanide Studios közös játékán, elvégre egy igazi gonosz főhőst személyesítünk meg benne. Az Of Orcs and Men-ben az lesz a célunk, hogy változatos eszközökkel vágjuk kupán az ájtatos és békés emberfiát. Friss előzetes érkezett.

Habár a Cyanide legutóbb (enyhén szólva) sem találta fel a spanyolviaszt a Game of Thrones RPG-vel - sokáig nem ültek a babérjainkon, elvégre már készül legújabb alkotásuk, az Of Orcs and Men. Végre nem a jófiúk oldalán vonulunk harcba ebben a hamisítatlan akció-RPG-ben, hanem egy bosszúra szomjas orkot irányíthatunk benne. Az emberek pedig az ősi ellenségeink, akik sokáig elnyomták a zöld bőrű fajt, de itt az idő bosszút állni. A játék szeptemberben jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

5.
5.
game dawe
4.
4.
HerodPK
csak az a baj hogy az Orckok es társaik sosem a földművelési tudományokrul voltak híresek...nem értem miként jön majd be a képbe hogy szegény 2m es brutalis állatok el vannak nyomva a zsarnok emberek altal, akikbol inkább kinézem hogy talan békés utat választanak mint kiirtsanak 1 másik fajt....de varom érdekes lehet:)
3.
3.
rics92
2.
2.
Dercsi
Csak nehogy nagyobb legyen a füstje mint a lángja...
1.
1.
Antihero
Vérbeli gonosz karakter. A sztori alapján eddig egy elnyomott bosszúállónak tűnik. Eltúlozva azt mondanám, hogy ez Shrek szerű inkább. Hogy az eddig gonoszként ábrázolt fajból most jófiú lesz. Csak azért gonosz, mert kegyetlen? Nem értem ezt a nagy világmegújító hozzáállást...
Bár az tény, hogy a produktum igéretesnek tűnik. Tetszik. Engem megvettek vele. Csak szőrszálat hasogatok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...