Metal Gear Rising: Revengeance - az első percek

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 20.
  • Videó
Link másolása
Az IGN jóvoltából betekintést nyerhetünk a Metal Gear Rising: Revengeance oktatómódjába, azaz a játék első 2,5 percébe. Raiden már itt is három rosszfiú seggét szeleteli fel, pedig még csak a prológusban járunk. Reméljük jó döntésnek bizonyult, hogy a Platinum Games vette át a fejlesztést.

A Metal Gear Rising: Revengeance egy vérbeli hack and slashnek néz ki - aki taktikusabb, okosabb játékmenetre vágyik, az maradjon meg az MGS szériánál. A mellékágban a lányos külsejű Raident irányíthatjuk, reméljük felér majd Snake mellé. A Platinum Games olyan játékot készít, amelyhez mindig is értett. Ne ostorozzuk őket ezért. A játék jövő év elején érkezik PS3-ra és Xbox 360-ra.

26.
26.
Jigsawwasright
Nem ertem, hogy miert kell elore leirni egy jatekot. Enis hatalmas MGS fan vagyok, megsem mondom hogy "ez a szar miertnem lopakodos?". Ha Kojima aldasat adta ra, akkor nem lesz rossz jatek, ez biztos. A Platinum games a vilag legjobb akcio jatekait, es hack 'n' slash-jeit kesziti, a japan videojatekfejlesztes egyik csucsa. En nagyon is varom, es kivancsi leszek, hogy mit sikerul kihozzni az univerzumbol mas mufajba. EZ NEM MGS! nem veletlenul nem az a cime. Ez egy teljesen masik tortenet, mas megkozelitesbol, mas jatekelmennyel. Biztosan nem lesz olyan komoly, es elethu, de ellenben kibaszottmodon latvanyos, es orult lesz. Ha visszaemlekeztek azokra a videokra az MGS4-bol, amelyekben Raiden harcolt, rajottok, hogy a leglatvanyosabb akciok azok volt. Ki ne akarna meg tobb olyat latni?
25.
25.
p3ti
#11: Aztán olyan sok köze van a god of warhoz... azta mindenit.
23.
23.
NinjaNorb
#21: No meg a 2010es verz 30fpsre volt belőve a mostani meg 60ra
22.
22.
Qbász
#21: Azért különbözik ennyire a kettő mert a 2010-es és a 2011-es két teljesen más játék, más motorral, más fejlesztőktől.
21.
21.
Raatkainen
Az első techdemo tuti pc-n futtot, így hogy csak konzolra jön ki, láthatóan vissza fogtak a minőségből.
http://www.youtube.com/watch?v=rKy0-pbGG3w
20.
20.
NinjaNorb
#16: Nem vagy vele egyedül csak nem mindenki reklámozza a 3ik részel szerintem semmi baj nem volt én legalábbis élveztem első perctől az utolsóig és ezzel az ismerőseim között sokan vannak így:D Nekem a 2 volt viszont az első amivel játszottam és azt tényleg nem értetem h miért hívják rpgnek de a 3ban már visszatért a rendes xp rendszer meg sok fegyver.
19.
19.
markoci555
sosem szerettem az anime-s meg ilyen japános játékokat, de ha játszanom kéne egyel akkor kétség kívül ez lenne az!
18.
18.
rics92
Futás közben jobban néz ki, mint a screenshotok. Ez a szeletelés nagyon bejön, végre van éle a pengének.
17.
17.
darrius1986
A játék megjelenése után, és miután megbukott, a Platinum Games nevet vált és Alu Games lesz.
16.
16.
guitarlord
Én csak annyit mondanék, hogy ez is egy spin-off.....nem kell ezt ennyire véresen komolyan venni, kísérletezni kell, a videók alapján egyáltalán nincs halálra ítélve, ez a szeletés például tetszetős dolog a műfaj kedvelőinek számára (Nekem is). Ne felejtsétek el, hogy az ilyen spin-off remek lehetőségek arra, hogy egy már meglévő sikeres franchise-ot más műfajban is kipróbáljanak és ha sikeres, akkor egy hasonló univerzumban indítható egy új sorozat, vagy párhuzamosan ugyanabban a világban egy másik sorozat! Ez valahol üzlet is lehet!

Igazából a ME széria körüli sírás-rívást sem tudom felfogni....a játék egy hibrid és jól van az úgy, ahogy van, a sztorival pedig semmi baj, igazából ha a 3. rész végét nem úgy fogja fel az ember, hogy becsapták (SPOILER ALERT SPOILER ALERT SPOILER ALERT: kb. ugyanaz a befejezés a DLC nélkül és nem magyaráztak el mindent viszont kb. mindenki meghalt, hanem megérti, hogy a világegyetem hatalmas és úgy fut neki, hogy a sorsát nem kerülheti ki SPOILER ALERT OVER), akkor igenis semmi gond a 3. rész végével sem, persze a DLC kellett, de a döntések súlya nem ott jön ki, az az írói szabadság és szerintem egy csattanós befejezés....de ezzel a véleményemmel kb. egyedül vagyok......

14.
14.
Hubert Cumberdale
#12: A kocsinak is megcsapkodja az elejét, és valahogy hosszában elvágja az a kis kard... Meg mi ez, hogy megcsapja az ellent 4x-5x, de csak utána lehet feldarabolni? Ki lehet kapcsolni az élét, vagy mi?
13.
13.
DON GONDOCS
Hát idén a Draksiders2 viszi a pálmát, pedig reménykedtem a Lollipopban.
12.
12.
Yanez
Az már milyen,amikor a dinnyét vagdossa;a kard átmegy az asztalon is,de láss csodát,egyben marad!Nagyon vártam ezt a játékot még,ha nem is Metal Geart kapunk(pedig MGS bolond vagyok),de a vidiből itélve már látom,hogy egy hamar monoton vagdalásba fulladó gamét fogunk kapni,sajnos.Tehát,ha továbbra is akarsz egy jót hekk en szlesselni,akkor marad a páratlan God of War!!!Az MGS-ből meg szépen megvárom az 5-ik részt.
11.
11.
KeXxX
a god of war mellett ez labdába sem rúghat..
10.
10.
DON GONDOCS
Még 1 hack n slash került fel a listámra
8.
8.
metercsiken
#7: Igaz, hogy párszor azért rá kell csapni mielőtt szeletel, de legalább szeletel! : )
Régebben láttam egy videót erről( gondolom valami bemutató ), amiben csak vagdalózott, de nem történt semmi említésre méltó.
Pedig, ha egy kardal csapkodsz bizony hullania kell ennek-annak. : )
Bár az autó felaprítása azért kicsit vicces.

Összességben azért így már jobban tetszik, ha nem is az az igazi MGS.
7.
7.
Killerbee
#3: Azért itt is agyonütöd párszor a katanával mielőtt felszeleteled. :D
6.
6.
patya07
Ez hasonlít vmire, ja megvan operation racoon city :D
5.
5.
supergamer19
Hát ez a kenyérszeletelősdi nekem nem nagyon jön be.
3.
3.
NinjaNorb
Végre valami amiben lehet szeletelni nem csak agyonütni az ellenséget:D
2.
2.
kontakt
Azért ez a véres anime-ket idéző szeletelés nekem nagyon tetszik. Egyből beugrik pár komolyabb pl. a Claymore, Ninja Scroll, afro samurai
1.
1.
Engem csak az aggaszt ahogyan régi sorozatok folyamatosan műfajt váltanak.

Pont a Mass Effect 2-t toltam épp az első részt követően, Xboxon.

Iszonyatosan zavarba ejtő az egész jelenség, a játék felidegesített mint állat. Mi a faxért nem maradhat egy game az ami volt?

Pl. Stealth Action vagy RPG?

Minek kell kiszolgálni az ízléstelenséget? A Lollipop Chainsaw 2. részében már Snake lesz a főszereplő?

Mert ez egy MGS szintű legenda után legalább annyira sértő nekem, mint rajongónak, és mellesleg teljesen feleslegesnek is tűnik. Számomra Raiden egy rosszul sikerült vicc. Csak arra jó hogy amint őt irányítjuk, azonnal visszavágyjunk Snake "bőrébe" - annyival coolabb az ő karaktere...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...