Metal Gear Rising - cinematic trailer érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2013. február 17.
  • Videó
Link másolása
Napok vannak hátra a Metal Gear Rising: Revengeance megjelenéséig, ezzel együtt a trailerhadjárat is a végéhez közelít: a Konami és a Kojima Productions ezúttal egy gondosan megrendezett cinematic trailert adott ki.

A Metal Gear Rising: Revengeance február 22-én jelenik meg PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, a premierig hátralévő napokat egy Masaya Kobayashi által rendezett előzetessel vészelhetjük át. Persze ne áltassuk magunkat, kapunk még előzetest biztosan, de ez szép kerek és élvezetes, lezárásnak is simán elmenne.

12.
12.
p3ti
Nem kell annyira félteni a címet. Oké, nem volt benne Kojima keze, ezért teljesen más irányt vett a játék, viszont a Platinumgames jó kis játékokat dobott össze mostanság, ezért nekem tuti vétel lesz
11.
11.
metercsiken
10.
10.
shifteeh
#3: Ezen pont az látszik, hogy nem Kojima készítette. Ő maga mondta, hogy ha beleszólt volna a fejlesztésbe, akkor a Rising teljesen más játék lett volna. Remélem a Ground Zeroes-zal ez nem fordul elő...
8.
8.
Hondoro
PC-re is akkor jon nem???
6.
6.
giga321
2:12-2:16 little Dante is that you? o.O
5.
5.
NemTudomMiLegyen
Én nagyon vártam de pont a demo az ami elvette tőle a kedvem. Megvárom mit mondanak az értékelések aztán majd meglátom érdemes-e beszerezni.
4.
4.
Yanez
#3: Nekem annyira nem jött be, főleg a GoW után.És Kojimának ehhez semmi köze, átadta az egész projektet a fiatalság programozói kezébe.
Azért egyszer majd tuti lejátszom!
3.
3.
DevilGamer
Kipróbáltam én is a demot, nagyon odavág, pláne a Blade Mode, azóta a kedvenc játékom, le se tagadhatná, hogy Kojima bácsi készítette. Várom már azt a pénteket.
2.
2.
floax
Demot próbáltam és nagyon jó játék !!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...